Atomex Rubber en Kunststof Conditioner 500 ml

€ 9,99
Op voorraad
Art.Nr.
XA40047

ATOMEX Rubber en Kunststof Conditioner is zeer geschikt voor het zacht en soepel maken van o.a autodeurrubbers en onderhoud van dashboard, strips, banden etc. Geschikt voor het gebruik aan zowel binnen als buitenzijde van de auto.

ATOMEX Rubber en Kunststof Conditioner is zeer geschikt voor het zacht en soepel maken van o.a autodeurrubbers en onderhoud van dashboard, strips, banden etc. Het product haalt de kleur van kunststof en rubberen onderdelen weer op zodat deze er weer als nieuw uitzien, en zorgt ervoor dat het rubber en kunststof weer zacht en soepel aanvoelt.
Geschikt voor het gebruik aan zowel binnen als buitenzijde van de auto zoals: dashboard, bumper, spiegelframes, panelen, deur- en sierstrippen, banden etc. In het bijzonder effectief voor de reiniging en soepel maken van kunststof- en rubberen strips van deurportieren en onderdelen in de motorruimte. Vult microkrassen en beschadigingen. Reinigt ook moeiteloos banden en vloermatten en herstelt de oorspronkelijke frisse uitstraling. Laat de oorspronkelijke kleur terugkomen. Beschermt tegen het verkleuren en het uitdrogen.

Gebruiksaanwijzing: De spuitbus goed schudden voor gebruik. Dun aanbrengen en inwrijven met een zachte doek.

Aanvullende informatie
Inhoud 500 ml
Dosering n.v.t
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Atomex Rubber en Kunststof Conditioner 500 ml
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.