Ultrasone vernevelaar + 48 behandelingen van 250 ml. Lemon

€ 237,16
Op voorraad
Art.Nr.
RK1393

Ultrasone vernevelaar is een effectieve en zuinige oplossing voor het ontsmetten en geurvrij maken van uw Luchtcirculatiesysteem en cockpit. Gebruik de Atom Machine bij de volgende problemen: bij een hondenlucht in de auto, bij een muffe of vieze geur in de auto, bij een vervuilde airco, bij een stinkende airco, als er is gerookt in de auto, als u de auto lekker wil laten ruiken.

 De Ultrasone vernevelaar wordt geleverd met 48 behandelingen van 250 ml.

Een krachtige, elektronische ultrasone vernevelaar die een speciale, reinigende lemon-vloeistof verstuift in het luchtcirculatiesysteem van uw auto om het te ontsmetten en vieze geurtjes te verwijderen.

Het apparaat vernevelt vloeistof en maakt zo een grote hoeveelheid fijne deeltjes (met een diameter van minder dan 5 micron) bij een normale omgevingstemperatuur. Deze kleine deeltjes condenseren niet gemakkelijk op de oppervlaktes die ze tegenkomen, waardoor ze zich volledig zullen verspreiden door het luchtcirculatiesysteem en de cockpit. Ultrasone vernevelaar is optimaal ontworpen om ervoor te zorgen dat er voldoende deeltjes worden gemaakt om effectief alle vieze geuren uit te schakelen. Het laat uw auto makkelijk en snel weer fris ruiken.

Bij vloeistof die wordt verdampt door verhitting tot een hoge temperatuur of vloeistof die wordt verspreid door een traditionele spuitbus kunnen de werkzame bestanddelen niet zo diep doordringen in het systeem en zich niet zo goed verspreiden. De grootte en het gewicht van de deeltjes die door warmte of door een spuitbus worden geproduceerd, zullen snel neerslaan of condenseren.

Kenmerken:
- Voeding: 220V - 50/60 Hz
- Gebruikstemperatuur: 0 ° C ÷ 60 ° C
- Vernevelingsgraad: ≈ 390 ml / h
- Afmetingen: L170 x B110 x H170 mm
- De Atom Machine bevat 12 of 48 behandelingen van 250 ml voor het reinigen en fris maken van uw luchtcirculatiesysteem.

Let op: De Ultrasone vernevelaar is alleen geschikt voor meegeleverde vloeistof. Andere vloeistoffen kunnen onherstelbare schade toebrengen aan de elektronische componenten.

Gebruik de Atom Machine bij de volgende problemen:
Als de auto stinkt.
Bij een muffe of vieze geur in de auto.
Bij een vervuilde airco.
Bij een stinkende airco.
Bij een hondenlucht in de auto.
Als er is gerookt in de auto.
Als u de auto lekker wil laten ruiken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ultrasone vernevelaar + 48 behandelingen van 250 ml. Lemon
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.