Magisch Water Radiateur

Waardering:
100 % of 100
€ 11,95
Niet op voorraad
Art.Nr.
95665

Verbetert de afkoelingscapaciteit met 20%.Voorkomt oververhitting en motorschade.

Verbetert de afkoelingscapaciteit met 20%.
Verbetert de koelcapaciteit van koelvloeistof!
Voorkomt oververhitting en motorschade.

TORALIN®  Magisch Water van is een zeer goed additief wat er voor zorgt dat de afkoelcapaciteit van de koelvloeistof, met wel 20%,  aanzienlijk verbetert. 

De temperatuur in het koelsysteem, vooral van de wat oudere auto’s (plus 5 jaar), loopt vaak op als men lang in de file staat. Optrekken, stilstaan is funest voor het koelsysteem, maar ook in de zomer bij hogere temperaturen en als u in de bergen rijdt gaat de temperatuur van de motor omhoog, dit kan leiden tot oververhitting met mogelijk vervelende gevolgen. Het goed functioneren van het koelsysteem is dus zeer belangrijk.

TORALIN® Magisch Water bevat een unieke formule welke zorgt voor een zeer snelle verspreiding van de warmte en verlaagt hierdoor de temperatuur van de motor. Dit levert een langere levensduur van de motor op en, het belangrijkste, oververhitting wordt voorkomen.
Wij adviseren u als u met de auto op vakantie gaat, veel in de file of in de bergen rijdt om TORALIN® Magisch Water toe te voegen aan uw koelsysteem. Het product is geschikt voor alle soorten koelvloeistoffen en koelsystemen. 

Gebruiksaanwijzing: TORALIN® Magisch Water wordt toegevoegd aan de koelvloeistof. U dient het product één maal per jaar opnieuw toe te voegen en als de koelvloeistof wordt vervangen.

Dosering: 1 fles is voldoende voor een koelsysteem t/m 10 ltr. 

Aanvullende informatie
Inhoud 100 ml
Dosering Een fles is voldoende voor koelsystemen met een inhoud tot 10 liter.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Magisch Water Radiateur
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.