Motor & Transmissie Reiniger Vitaflush, 20 ml

€ 1,95
Op voorraad
Art.Nr.
42101

Geconcentreerd. Zeer effectieve reiniger voor het totale motoroliesysteem en/of transmissie (versnellingsbak). Reinigt het totale motoroliesysteem of transmissie. Brengt afgesleten metaaldeeltjes terug naar de versleten oppervlakte!

DUBBELE WERKING

Reinigen
Reinigt grondig het totale oliesysteem ( transmissie). Herstel van mobiliteit van olie- en compressieringen. Neemt het kleefeffect van de hydraulische klepstoters weg. Reiniging van het ventilatiesysteem van het carter. Verhoogt motorvermogen, oliedruk en stabiliseert de werking van de oliepomp. Ook te gebruiken bij: Olieverbruik, tikkende kleppen, rokende motor.

Herstellen
Bij het verversen van de olie worden kleine metaaldeeltjes, die door wrijving tegen verschillende oppervlakken afgesleten zijn (ring - cilinder, binnenkant van de lager e.d.), uit de motor gespoeld. Vier liter gebruikte olie bevat ongeveer 3 gram metaal. Voorheen was dit verlies voor de motor onherstelbaar. Maar nu, dankzij de ontdekking van het revitalisatie-effect, is het mogelijk tot 30% van het verloren metaal terug te winnen.
VitaFlush bevat Revitalizant dat tijdens het reinigen van het motoroliesysteem alle kleine metaaldeeltjes in de olie opspoort en terugbrengt op hun plaats!
De motoronderdelen zullen hierdoor langer meegaan.

Gebruiksaanwijzing preventief: 20 ml per 1 liter olie. Voeg de benodigde hoeveelheid VitaFlush toe aan de motorolie (via vulopening) van de verwarmde motor. Controleer het olieniveau. Let op dat door het toevoegen van de VitaFlush het olieniveau niet boven het maximum uitstijgt. Rijd er vervolgens 200-800 kilometer mee. Ververs vervolgens de olie en het oliefilter.

Gebruiksaanwijzing bij klachten: 40 ml per 1,5 liter olie. Voeg de benodigde hoeveelheid VitaFlush toe aan de motorolie (via vulopening) van de verwarmde motor. Controleer het olieniveau. Let op dat door het toevoegen van de VitaFlush het olieniveau niet boven het maximum uitstijgt. Rijd er vervolgens 500-800 kilometer mee. Ververs vervolgens de olie en het oliefilter.

Gebruiksaanwijzing voor toepassing in transmissie: 20 ml per 1 liter transmissieolie. Voeg de benodigde hoeveelheid VitaFlush toe aan de transmissieolie (via vulopening). Controleer het olieniveau. Let op dat door het toevoegen van de VitaFlush het olieniveau niet boven het maximum uitstijgt. Rijd er vervolgens 50-100 kilometer mee. Ververs vervolgens de olie en het oliefilter.

Let op: Niet gebruiken voor automatische versnellingsbak! Beperkte overdosering is toegestaan (maximaal 2x), evenals langer doorrijden.

Eigenschappen:
VitaFlush bevat geen zuren, aceton, kerosine of enig ander oplosmiddel. Het is te gebruiken met alle soorten olie, wordt aanbevolen voor alle soorten motoren (inclusief turbomotoren). Het kan veilig gebruikt worden in motoren met niet-metalen motoronderdelen, zuurstofsensoren of catalysatoren. Het kan ook gebruikt worden voor het spoelen van de motor bij een overgang van minerale olie naar synthetische olie en of naar een olie van een ander merk.

Aanvullende informatie
Inhoud 20 ml
Dosering Zie omschrijving
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Motor & Transmissie Reiniger Vitaflush, 20 ml
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.