Soepel Schakelen Automaat

Waardering:
100 % of 100
€ 12,69
Op voorraad
Art.Nr.
40099

Verlengt aanzienlijk de levensduur van de automatische versnellingsbak of stuurbekrachtiging. Een snelle oplossing bij een geluid in de versnellingsbak.

Voor automatische versnellingsbak & stuurbekrachtiging.
Minder reparaties, lagere onderhoudskosten.

Soepel Schakelen Automaat is een volledig synthetisch product. Ontwikkeld om de automatische transmissie tegen slijtage en overbelasting te beschermen, zelfs bij zware bedrijfsomstandigheden. Het product vormt op de vitale onderdelen een beschermde metaalceramische laag die veel sterker en minder ruw is dan staal. Daardoor worden de onderdelen van transmissie geconserveerd en het mechanisme kan daarna nog heel lang mee gaan en goed functioneren. Verlengt aanzienlijk de levensduur van de automatische versnellingsbak of stuurbekrachtiging. Een snelle oplossing bij een geluid in de versnellingsbak. Soepel Schakelen Automaat beschermt het mechanisme zolang het in de olie blijft. Gebruik bij elke olieverversing.

Gebruiksaanwijzing: Voeg de inhoud van het flesje aan de olie/vloeistof toe. Kan bij elk type transmissie olie of hydraulische vloeistof worden gevoegd.

Toepassingsgebieden
Geschikt voor gebruik in automatische versnellingsbak, stuurbekrachtiging en alle hydraulische systemen.

Aanvullende informatie
Inhoud 250 ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Soepel Schakelen Automaat
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.