Soepel Schakelen Transmissie

Soepel Schakelen Transmissie ontwikkeld om de transmissie tegen slijtage te beschermen. Een snelle oplossing bij een geluid in de versnellingsbak.

Niet op voorraad
Art.Nr.
40098
€ 12,69 € 10,49
  • Koop 12 voor € 8,88 € 7,34 en bespaar 30%

Voor handgeschakelde versnellingsbak & tussenbak & differentieel.
Vermindert geluid.

Soepel Schakelen Transmissie is een volledig synthetisch product. Ontwikkeld om de transmissie tegen slijtage te beschermen. Het product vormt op de tandwielen en lagers een beschermde metaalceramische laag die veel sterker en minder ruw is dan staal. Daardoor worden de onderdelen van transmissie geconserveerd en het mechanisme kan daarna nog heel lang mee gaan en goed functioneren. Verlengt de levensduur van handgeschakelde versnellingsbak, synchromesh, tussenbak, differentieel. Een snelle oplossing bij een geluid in de versnellingsbak. Soepel Schakelen Transmissie beschermt het mechanisme zolang het in de olie blijft. Gebruik bij elke olieverversing.

Gebruiksaanwijzing: Voeg de inhoud van het flesje aan de transmissie olie. Kan bij elk type transmissie olie worden gevoegd.

Toepassingsgebieden
Geschikt voor handgeschakelde versnellingsbakken, differentiëlen van personenauto’s vrachtauto's, autobussen, bouw- en landbouwmachines. Ideaal voor toepassing in alle industriële tandwielkasten.

Aanvullende informatie
Inhoud 250 ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Soepel Schakelen Transmissie
Uw waardering
U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):