-20%

TORALIN Inwendige Motorreiniger

Voor het probleemloos reinigen en schoonspoelen van het gehele motoroliesysteem. Reinigt zuigerveren, maakt vastzittende (klevende) zuigerveren, kleppen, klepstoters en kleplichters weer los.

Niet op voorraad
Art.Nr.
95861
Speciale prijs € 10,36 € 8,56 Normale prijs € 12,95

TORALIN® Inwendige motorreiniger verwijdert teer, vernis, slib, koolstof en bijtend zuur uit carter en alle gebieden waar olie circuleert onder druk. Voor het probleemloos reinigen en schoonspoelen van het gehele motoroliesysteem. Reinigt zuigerveren, maakt vastzittende (klevende) zuigerveren, kleppen, klepstoters en kleplichters weer los. Lost problemen die door een te lang uitgestelde olieverversing ontstaan, bij black sludge, tikkende hydraulische stoters en compressieverlies door klevende zuigerveren op.

TORALIN® Inwendige motorreiniger herstelt oliecirculatie en cilinder compressie, vermindert de uitstoot van schadelijke stoffen. Bevat een smeermiddel, waardoor de mechanische onderdelen beschermt worden tijdens het reinigingsproces.

Gebruiksaanwijzing
Breng de motor op bedrijfstemperatuur. Voeg de TORALIN® Inwendige motorreiniger toe aan de oude olie. Start de motor. Laat de motor 5 minuten draaien met een toerental van ca. 1000-1500 RPM. Verwijder de olie onmiddellijk terwijl deze nog warm is. Vervang de olie en het oliefilter.

Dosering
1 flesje is voldoende voor t/m 6 liter motorolie. 

Toepassing
Geschikt voor alle benzine-, diesel- en autogasmotoren

Aanvullende informatie
Inhoud 250 ml
Dosering 1 flesje is voldoende voor t/m 6 liter motorolie.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TORALIN Inwendige Motorreiniger
Uw waardering