TORALIN Koelsysteem & Radiateur Reiniger Plus

TORALIN Koelsysteem reiniger verwijdert snel slib, vet, aanslag en roest die zich in de radiateur en het koelsysteem opstapelen, voorkomt oververhitting

Op voorraad
Art.Nr.
50810
€ 10,15 € 8,39

Roest, afzettingen en olieachtige residu's in het radiator-/verwarmingssysteem vormen een barrière voor warmte-uitwisseling, blokkeren thermosstatische kleppen en regelmechanismen. Oververhitting leidt tot motorschade. TORALIN RADIATEUR REINIGER verwijdert alle afzettingen op betrouwbare wijze en voorkomt oververhitting.

Verwijdert snel slib, vet, aanslag en roest die zich in de radiateur en het koelsysteem opstapelen.
Neutraliseert zuren die door de afbraak van het antivriesmiddel gevormd worden. Beschermt het radiateursysteem tegen de corroderende werking van deze zuren. Voorkomt oververhitting en beschadiging van de motor. Niet-schuimend product. Regelmatig gebruik zorgt er mee voor dat het rendement van het koelsysteem behoudt blijft. Kan gecombineerd worden met is met alle gangbare radiateurmaterialen (inclusief aluminium), kunststoffen, rubbersoorten en pakkingmaterialen.

Gebruiksaanwijzing
Laat de motor afkoelen en tap het koelsysteem af. Vul het koelsysteem af met water. Start de motor en laat hem stationair draaien. Terwijl de motor stationair draait, voeg langzaam de inhoud van de fles toe aan het water. Zorg dat het middel NIET op de lak komt. Als het middel op de auto gemorst wordt, onmiddellijk wassen met zeep en water en volledig spoelen. Laat de motor nog 10 minuten stationair draaien na bereiken van de normale bedrijfstemperaturen. Schakel de motor uit en tap de radiateur af. Laat de motor afkoelen. Spoel het koelsysteem en reservoir door tot het aftapwater helder is. Vul het koelsysteem en reservoir af met het koelmiddel dat door de fabrikant wordt aanbevolen.

Toepassingsgebied
Geschikt voor interne reiniging van het koelsysteem bij personenauto's, bussen, lichte vrachtwagen. 

Aanvullende informatie
Inhoud 355 ml
Dosering Gebruik de gehele inhoud van de verpakking voor een koelsysteem met een inhoud t/m 10-12 liter.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TORALIN Koelsysteem & Radiateur Reiniger Plus
Uw waardering