TORALIN Speciale Korting van 20% en 30% mogelijk

U krijgt automatisch 20% korting als uw bestelling meer dan € 250 (ex.btw) bedraagt. 

Deze korting wordt automatisch bij de kassa toegepast zodra u uw bestelling gaat afronden. U ziet direct dat de korting van het totaal bedrag is afgetrokken.

U krijgt automatisch 30% korting als uw bestelling meer dan € 500 (ex.btw) bedraagt.

Deze korting wordt automatisch bij de kassa toegepast zodra u uw bestelling gaat afronden. U ziet direct dat de korting van het totaal bedrag is afgetrokken.

ZO WERKT ONLINE KOPEN BIJ TORALIN;

TORALIN verkoopt zijn producten rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dat is in het algemeen het garagebedrijf en personen die eigen onderhoud aan hun auto uitvoeren. De prijzen op onze site zijn daarom scherp geprijsd, echter voor de regelmatige gebruiker is een aantrekkelijk korting mogelijk. Bij veel gebruikte producten is het mogelijk om ook een doos te bestellen. U ziet dan bij het product een vanaf prijs in het blauw afgedrukt staan. (deze prijs is incl. btw) Als u op het product klikt ziet u ook uw extra korting percentage. Dit varieert tussen 10 en 30 procent. Daarboven op krijgt u bij een bestelling boven de 250 euro ex. Btw nog eens 20% extra korting en bij een bestelling boven de 500 euro 30% extra korting. Zo kan u uw korting dus zelf bepalen, en met welke aantallen en welke producten u wilt.

Daarnaast leveren wij, via een speciaal inlog code, ook rechtstreeks aan groothandel en verkooppunten. Deze kunnen zelf online bestellen waardoor zij hun eigen klanten voor onze verkoopprijzen kunnen leveren. Wilt u ook onze producten verkopen stuur dan een email met uw gegevens naar info@toralin.nl en wij maken een speciale groothandels account voor u aan.