Verzending en bezorging

 
Voor verzending in Nederland hanteren wij de volgende tarieven, afhankelijk van het totale orderbedrag.

Bestelbedrag onder de 99 Euro: Orderbedrag onder de 99 Euro dan berekenen wij € 6,95 aan verzendkosten (België € 9,50)
Bestelbedrag boven de 99 Euro: Orderbedrag boven de 99 Euro dan berekenen wij geen verzendkosten. Uw bestelling wordt geheel gratis thuisbezorgd.

Buiten EU
Woont u buiten de EU, houd er dan ook rekening mee dat er eventueel inklaringskosten en/of belasting kan worden geheven. Deze kosten zijn niet in onze verzendkosten berekend en die betaald u zelf in uw land. Wij raden u dan ook aan om u vooraf te laten informeren over deze invoerrechten en btw.

 

Bezorging van een bestelling
Wij maken gebruik van de pakketdienst van GLS, DPD en POST NL,  welke dagelijks namens duizenden tevreden klanten de pakketten levert. Wij pakken alles zo veel mogelijk “rammelvrij” in zodat de kans op beschadigingen minimaal is. Zodra uw pakket ons magazijn verlaat krijgt u een bevestiging per e-mail van TORALIN dat uw pakket onderweg is. Alle producten die wij versturen zijn standaard verzekerd tegen schade. Dus u loopt geen risico als het product beschadigd raakt bij transport. U betaalt 1 keer verzendkosten per bestelling dus ongeacht het aantal producten wat u besteld.

Hoe snel wordt er geleverd?
Wanneer het product op voorraad is en u bestelt het op werkdagen voor 17:00 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag verzonden. Vaak wordt uw bestelling dan de volgende werkdag geleverd.

Word ik automatisch geïnformeerd wanneer de levertijden veranderen?
Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren wanneer een product niet binnen de aangegeven termijn geleverd kan worden. U wordt per email op de hoogte gebracht.

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Zodra het pakket door de pakketdienst van GLS, DPD of POST NL  is opgehaald bij ons magazijn, ontvangt u een email met een track en tracé code. Op deze manier kunt u precies zien wat de status van uw bestelling is en waar het pakketje zich bevindt. Heeft u geen email ontvangen? Kijk dan eens in uw spam-box, veel mails van verzendbedrijven komen daar automatisch terecht.


Wie levert mijn bestelling?
De leveringen vinden plaats via GLS of POST NL  (pakketzending). GLS, DPD of POST NL bezorgt uw bestelling overdag op het door u aangegeven verzendadres. Mocht er niemand aanwezig zijn, dan zal de bezorger het bij uw buren proberen. In beide gevallen zal een briefje worden achter gelaten in uw brievenbus met een "NIET THUIS CODE" waarmee u online zelf kunt bepalen wat er met uw pakket moet gebeuren.
Copyright ©2023 TORALIN, Inc. All rights reserved.