TORALIN is een online verkoopbedrijf dat gespecialiseerd is in producten voornamelijk voor de auto. Samen met een aantal grote fabrikanten hebben wij onze eigen additieven lijn ontwikkeld TORALIN®. Deze additieven zijn van zeer hoge kwaliteit en verhelpen en stellen veel voorkomende problemen uit. Daarnaast leveren wij ook additieven van een aantal andere gerenommeerde merken. Verder in ons assortiment treft u aan professioneel gereedschap, olie en alles voor het onderhouden en repareren van de airco.

Aan wie leveren wij?

Wij leveren aan iedereen die onze producten wil gebruiken of verkopen. Dus bedrijven, particulieren en groothandel.
Onze online winkel is als eerste gericht op de eindgebruiker. (Het garagebedrijf en de doe-het-zelver) Zij zijn diegene die onze producten gebruiken voor het onderhoud van hun auto.

Onze prijzen!

Onze producten zijn per stuk te koop en altijd scherp geprijsd! Maar voor diegene die onze producten met regelmaat gebruikt is er extra veel voordeel! Kijk naar de Speciale Doosprijzen (Korting tot 30%) En daar bovenop krijgt u bij een bestelling voor € 250 of meer, automatisch 20% korting, en bij een bestelling van € 500 of meer zelfs 30% korting. TORALIN geeft altijd de scherpste prijs!

Groothandel – Verkooppunt

Alle producten zijn ook verkrijgbaar bij onze Verkooppunten en een aantal groothandels. Kijk voor de adressen verder op de site of klik hier. Ook verdienen met onze producten?

TORALIN groeit!

TORALIN gestart 1 februari 2010 groeit snel. Nu hebben wij 9 online winkels in Europa en dit aantal zal verder toenemen. De onderstaande winkels zijn actief:

www.toralin.nl
www.toralin.de
www.toralin.com
www.toralin.fr
www.toralin.es
www.toralin.pt
www.toralin.it
www.toralin.cz
www.xado.nl

De verzending van de bestellingen gebeurd nu vanuit 2 magazijnen, 1 in Nederland en 1 in Tsjechië.