Hoe helpt Revitalizant® het milieu?

Vandaag vertellen we u iets meer over de relatie tussen de Revitalization®-technologie en het milieu.

Bedenk dat de Revitalization®-technologie door XADO zelf is ontwikkeld. XADO heeft patenten op de technologie in de Oekraïne, de Verenigde Staten, China, Duitsland, Japan, Australië, Zuid-Afrika, Rusland en andere landen.

Ons ecologisch bewustzijn is gebaseerd op het besparen van natuurlijke hulpbronnen en het daadwerkelijk kunnen verminderen van schadelijke uitstoot.

XADO heeft wereldwijd jarenlange ervaring met het gebruik van zijn producten in de praktijk.
Lees meer...

                                ------------------------------------------------

XADO Lanceert een nieuwe serie van synthetische oliën.


XADO LUXURY DRIVE

Dit zijn de enige oliën in de wereld, die niet alleen de onderdelen van de motor beschermen, maar ook herstellen tijdens het functioneren van de auto!


De beperkte serie bestaat uit vijf olie specificaties:


LX 0W-40 SYNTHETIC

LX 5W-30 SYNTHETISCHE
LX 5W-40 SYNTHETIC
LX 10W-40 SYNTHETIC
LX 10W-60 synthetische


Alle XADO LUXURY DRIVE oliën bevatten de derde generatie van de 1 Stage REVITALIZANT® en beschikken over de hoogst mogelijke revitalisatie factor: RF 15,5.

Deze Unieke formule is ontwikkeld met betrekking tot de moderne technologieën die worden gebruikt bij de productie van motorolie. Dat is de reden waarom XADO LUXURY DRIVE oliën de beste synthetische basisolie en premium additievenpakketten bevatten.

XADO LUXURY DRIVE zijn topsegment oliën met unieke eigenschappen, ontworpen voor mensen die kwaliteit en innovatie waarderen!

Aandacht! XADO LUXURY DRIVE oliën worden alleen verkocht in 4 L blikjes.
www.TORALIN.NL

Vanaf 20 november 2015 verkrijgbaar bij ons.
XADO olie Nu ook in Arnhem alle TORALIN en XADO producten verkrijgbaar. 

Sinds vandaag is CAR CENTER RIJKERSWOERD aan de Overmaat 38 in Arnhem ons nieuwste verkooppunt. Car Center Rijkerswoerd is al jaren een vertrouwd adres voor al uw reparatie en onderhoud aan alle merken auto's en nu dus ook voor Toralin en Xado producten. Ga eens bij ze kijken in de schowroom.

 

                                ------------------------------------------------


Nu ook in de regio Wijchen/Nijmegen een TORALIN/XADO verkooppunt.


Met ingang van 23 juni is Autobedrijf Wilting uit Wijchen verkooppunt van de TORALIN en XADO producten. Paul Wilting, eigenaar van het bedrijf, is reeds vele jaren gebruiker van deze producten en zeer tevreden over het resultaat hiervan. De beslissing om verkooppunt te worden was dan ook niet moeilijk. Door de centrale ligging op het industrieterrein in Wijchen zal het voor collega bedrijven en particulieren niet moeilijk zijn om de producten bij Autobedrijf Wilting op te halen. Daarnaast kunnen zij ook een goed advies geven en het juiste product aan raden. Het adres is Mussenbergseweg 10, 6604 BS Wijchen.
www.autowilting.nl

                                ------------------------------------------------


TORALIN start met de verkoop van Speciaal gereedschap.


TORALIN start per 1 augustus met de verkoop van speciaal gereedschap voor de auto. Door de toenemende vraag van onze klanten (garagisten, automateriaalzaken en autoliefhebbers) hebben wij besloten om ons assortiment te gaan uitbreiden. Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst af gesloten met de fabrikant van autotools 9 CIRCLE Company uit Taiwan, om stapsgewijs ons assortiment te verbrede met speciale autogereedschappen en deze in geheel Europa te gaan aanbieden via onze online winkels. Ondanks de stevige concurrentie in deze markt verwachten wij dat door vooral de hoge en uitstekende kwaliteit van deze producten met daarnaast een scherpe prijs via onze online winkels dit een toegevoegde waarde is voor onze vaste klanten, en daarnaast ook voor nieuwe klanten in combinatie met afname van onze vloeistoffen zeer interessant zal zijn. Vooral voor onze klanten die zich hebben aangesloten bij onze VIP-Formule (voornamelijk Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk) Waarbij men aanzienlijk hogere korting krijgt bij bepaalde afnames, zullen met deze uitbreiding zeer veel voordeel behalen. Wilt u meer informatie over de VIP-Formule dan kunt u ons per mail of telefonisch benaderen. De eerste producten staan reeds op onze site en kunt u reeds bekijken. www.toralin.nl


                                ------------------------------------------------

 

AUTO & ANDERS in Groningen nu TORALIN en XADO Verkooppunt.

 

Al 5 jaar lang is deze groothandel in banden en automaterialen een vaste afnemer van TORALIN. Door de zeer goede ervaringen met onze producten heeft men nu besloten het assortiment

flink uit te breiden waardoor zij als TORALIN en XADO verkooppunt in Groningen actief zullen zijn. De vakkundige medewerkers van Auto & Anders zullen u het juiste product adviseren zodat uw probleem weer snel is opgelost.

 

Het adres is : Smirnoffstraat 11, 9716 JR  Groningen en telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 21:00 uur onder de nummers 050 - 711 9005 of 06-50625554

                                 ------------------------------------------------


NIEUW bij in ons assortiment “De Atom Machine”

Ultrasone vernevelaar

 

De Atom Machine is een krachtige, elektronische, ultrasone vernevelaar die een speciale, reinigende Atom-vloeistof verstuift in het airconditioningsysteem van uw voertuig om het te ontsmetten en vieze geurtjes te verwijderen.

 

Het apparaat vernevelt vloeistof en maakt zo een grote hoeveelheid fijne deeltjes (met een diameter van minder dan 5 micron) bij een normale omgevingstemperatuur. Deze kleine deeltjes condenseren niet gemakkelijk op de oppervlaktes die ze tegenkomen, waardoor ze zich volledig zullen verspreiden door het A/C-systeem en de cockpit. De Atom Machine is optimaal ontworpen om ervoor te zorgen dat er voldoende deeltjes worden gemaakt om effectief alle micro-organismen en geuren uit te schakelen.

 

Bij vloeistof die wordt verdampt door verhitting tot een hoge temperatuur of vloeistof die wordt verspreid door een traditionele spuitbus kunnen de werkzame bestanddelen niet zo diep doordringen in het systeem en zich niet zo goed verspreiden. De grootte en het gewicht van de deeltjes die door warmte of door een spuitbus worden geproduceerd, zullen snel neerslaan of condenseren.

 

LET OP! TORALIN levert deze machine voor een wel zeer scherpe prijs.
1 Atom Machine + 12 behandelingen voor slechts € 129,00 (ex.btw)
Of
1 Atom Machine + 48 behandelingen voor slechts € 250,00 (ex.btw)

 

                                ------------------------------------------------
 

HET EERSTE TORALIN EN XADO VERKOOPPUNT IN HET NIEUWE JAAR.

Rob de waal, eigenaar van RDW Trading & Racing Parts heeft er voor gekozen om zijn assortiment uit te breiden met de TORALIN en XADO Producten. 
RDW Trading is o.a. importeur van VP Racing Fuels en is op menig circuit regelmatig te vinden met zijn producten, en in het vervolg ook met TORALIN en XADO. Uiteraard kan men ook de werkplaats bezoeken in Bergeijk. het adres is Geestenberg 5, 5571 SN Bergeijk. 


                                ------------------------------------------------


NIEUW TORALIN VERKOOPPUNT IN DE REGIO ROOSENDAAL

Deze week weer een nieuw TORALIN verkooppunt erbij. In Noord-Brabant in de regio Roosendaal, Bergen op Zoom en Steenbergen kunt u nu alle TORALIN producten verkrijgen bij Bosch Car Service C. de Blaaij in Heerle. Aan de Herelsestraat 159 kunt u bij dit al jaren gerenomeerde bedrijf alle informatie en deskundig advies krijgen over onze producten en uiteraard kan men u ook helpen bij het gebruik hiervan. Ook voor het reinigen van roetfilters kan men hier terecht. Als eersteklas vakgarage heeft autobedrijf Corné de Blaaij inmiddels een naam opgebouwd in de regio en bevelen wij hun van harte aan.


 

                                ------------------------------------------------

NIEUW TORALIN VERKOOPPUNT IN NUMANSDORP

In Numansdorp, Zuid-Holland, start Transco Transmissie Service per 5 augustus als TORALIN verkooppunt. Transco Transmissie Service, is al meer dan 45 jaar, specialist in revisie en modificatie van automatische versnellingsbakken. Sinds 1 juli is het bedrijf overgenomen door de heer Dircken welke de onderneming verder wil laten groeien door het uit te breiden met een garagebedrijf. Een dealerschap van TORALIN sluit uitstekend aan bij de doelstelling van het bedrijf, namelijk uitstekende kwaliteit, goede service en vakmanschap, iets wat bij TORALIN ook de belangrijkste drijfveren zijn. Uiteraard kunt u voor alle producten van TORALIN bij Transco Transmissie Service terecht, en kan men u uitstekend informeren en adviseren, en zo nodig ook helpen met het gebruik ervan.  U bent van harte welkom aan de Voltastraat 13, 3281 NG in Numansdorp. Telefoon 0186-683648.


                                ------------------------------------------------

 TORALIN IN FRANKFURT

Van dinsdag 16 september tot en met zaterdag 20 september staan wij op de grootste internationale vakbeurs voor de autobranche, Automechanica 2014 te Frankfurt in Duitsland. U kunt ons vinden in Hal 9.1 stand nummer F91C. Wij nodigen u van harte uit om ons op deze beurs te bezoeken en informeren u graag over onze producten en onze nieuwe inkoopconcepten welke u veel voordeel kunnen opleveren.
De openingstijden zijn van 09:00 uur tot 18:00 uur

Automechanika FrankfurtNIEUW! ROETFILTERREINIGER VOOR BEDRIJFSWAGENS

Een nieuw product van TORALIN is de speciaal ontwikkelde reiniger voor roetfilters van bedrijfswagens en vrachtwagens. DE TORALIN Diesel Truck Roetfilter Reiniger is bestemd voor het reinigen van grotere roetfilters welke zitten onder de bestelwagens en kleinere vrachtwagens. Maar ook voor de grote vrachtwagens is deze reiniger geschikt, men dient dan wel de hoeveelheid aan te passen afhankelijk van de grootte van het roetfilter. Ook voor dit product geldt weer dat demontage van het filter niet noodzakelijk is. Deze reiniger kan ook worden gebruikt bij extra vervuilde roetfilters van personenwagens met meer dan 200.000 km. op de teller.

                               ------------------------------------------------

Helemaal in het zuiden van het land is sinds vandaag een nieuw TORALIN verkooppunt gestart.

Autobedrijf Joop van Mil – Asian Car Center, Sportstraat 10, 6466 AW Kerkrade.
Het bedrijf is bekend om zijn goede kwaliteit en vertrouwd in de omgeving van Kerkrade en bestaat al sinds 1969. Service en aandacht voor de klant staat hier nog voorop. Wij van TORALIN zijn daarom blij dat Autobedrijf Joop van Mil heeft gekozen om de TORALIN producten te gebruiken en te verkopen in zijn regio. Ook TORALIN staat voor kwaliteit en service. Wij wensen Joop en zijn mannen veel succes als TORALIN verkooppunt.
TORALIN verkooppunt 

Copyright Ā©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.