UV Reiniger 1L

€ 33,05
Op voorraad
Art.Nr.
TR1108

UV Reiniger verwijdert UV kleurstof toevoeging van metaal of kunststof oppervlakken. UV Reiniger gebruikt men voor het verwijderen van restanten UV vloeistof. Verkrijgbaar in een handige spuitflacon van 100 ml en van 1 liter.

Tijdens het gebruik van UV-vloeistoffen komt het regelmatig voor dat u enkele druppels morst. Deze “vettige” vloeistof is moeilijk te verwijderen en met een gewoon doekje smeert u het verder uit over het hele oppervlak. Echter de UV Reiniger (Briljant Remover) verwijdert alle sporen van gemorste UV-vloeistoffen van elk oppervlak of onderdeel. De UV Reiniger kan worden gebruikt nadat u de UV Kleurstof heeft toegevoegd aan het systeem en het lek is gerepareerd. Laat u de gemorste UV vloeistof zitten op het onderdeel dan kan dit eventueel bij het uitlezen van het systeem een storingsmelding geven. Het is dus belangrijk altijd de vervuilde oppervlakken te reinigen met UV Reiniger.

Gebruiksaanwijzing:
Spuit UV-kleurstof Reiniger rechtstreeks op het deel waar de kleurstof verschijnt. Laat het product ten minste 30 seconden inwerken. Reinig het verontreinigde oppervlakte met een doek of papier.

Aanvullende informatie
Inhoud 1L
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:UV Reiniger 1L
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.