Airco Compressor+

€ 13,25
Op voorraad
Art.Nr.
TR1162

Airco Compressor+ is een reinigende toevoeging bij vervanging van de auto aircocompressor of het doorspoelen van de auto-airco.

WAT IS AIRCO COMPRESSOR+?

AIRCO COMPRESSOR+ is een toevoeging die de optimale werking van uw aircosysteem herstelt na het vervangen van de compressor of het doorspoelen van het systeem. Wanneer de compressor kapot gaat, komen er verschillende verontreinigende stoffen in het systeem (waterstoffluoride, zoutzuur en koolzuur, vocht en zware residuen van de spoelvloeistof). Deze hebben een zeer negatief effect op de levensduur van de belangrijkste onderdelen van het systeem.
Voordat u een nieuwe aircocompressor installeert, moet u de verschillende onderdelen van het systeem eruit halen en ze spoelen met spoelvloeistof die deze verontreinigingen kan verwijderen.

HOE WERKT AIRCO COMPRESSOR+?
U voegt COMPRESSOR+ direct toe aan het smeermiddel dat u in de nieuwe compressor gaat gebruiken. COMPRESSOR+ vangt alle deeltjes die gevaarlijk kunnen zijn voor de nieuwe onderdelen en maakt ze onschadelijk. Het neutraliseert de verontreiniging en neemt deze op. Zo bent u direct verzekerd van een maximale werking en voorkomt u mogelijke schade in de toekomst.

VOORDELEN
• Maakt verontreinigingen in het aircosysteem volledig onschadelijk.
• Snel en effectief.
• Niet schadelijk voor de airco-onderdelen.
• Ideaal voor preventief gebruik.

UNIVERSELE DOSERING VOOR AUTO-AIRCO’S: 6 ML PER 400 ML SMEERMIDDEL.

Aanvullende informatie
Inhoud 6 ml
Dosering universele dosering voor auto-airco's: 6 ml per 400 ml smeermiddel.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Airco Compressor+
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.