Metaalconditioner Turbo voor Benzine en Dieselmotoren

Waardering:
100 % of 100
€ 16,95
Op voorraad
Art.Nr.
42060

Metaalconditioner Verylube Turbo is ontwikkeld voor het gebruik in alle soorten verbrandingsmotoren.

VERYLUBE TURBO METAALCONDITIONER® VOOR MOTOREN

Metaalconditioner TURBO® is een product van moderne nanotechnologieën en biedt langdurige motorbescherming en wrijvingsvermindering. Iedere druppel TURBO metaalconditioner® bevat miljarden Buck ballen, die ontstaan zijn uit de C60 koolstofmoleculen van alifatisch koolwaterstof, bekleed met halogenen. De ronde Multi atoom molecuul C60 heeft de naam FULLEREEN gekregen (genoemd naar de bekende Amerikaanse architect B. Fuller, welke de ajour koepelvormig constructies van vijf- en zeshoeken heeft ontdekt). Het bestaan van deze moleculen was al in de jaren zeventig voorspeld, echter pas in 1985 ontdekt. Al in 1996 was de ontdekking van fullerenen bekroond met de Nobelprijs voor de Scheikunde.

Vanaf die tijd worden deze wondermoleculen toegepast in vele branches van wetenschap en techniek. Tribologen zijn ook niet vergeten (tribologie = wrijvingswetenschap): deze mooie en unieke molecule bleek een perfect bolletje te zijn. De aanwezigheid van deze bolletjes in een smeermiddel sluit volledig de wrijving van glijden uit. Bewegingswrijving zal altijd overgaan in resistance of rolling, dat betekent dat de wrijvingscoëfficiënt met een factor duizend vermindert! En omdat de parasitische wrijving verlaagt wordt, lukt het om veroudering van het mechanisme tegen te gaan! Fullerenen overschrijden in vastheid en hardheid diamanten, d.w.z. dat C60 moleculen enorme belastingen kunnen verdragen. De olielaag, die TURBO metaalconditioner® bevat, wordt veel duurzamer en daarom zal zelfs bij overbelasting, contact van wrijvingsonderdelen worden uitgesloten.

Bovendien bevat de TURBO metaalconditioner® een zorgvuldig uitgekiende combinatie van chemische verbindingen, die een principe van wrijving zonder slijtage en reparatie van wrijvingsonderdelen en mechanismen, zonder die uit elkaar te halen, maximaal toelaat. De speciaal in de TURBO samenstelling gebrachte oppervlakkig en chemisch actieve substanties geven de mogelijkheid de fullerenen op de oppervlakte van wrijving van de meest belastbare plekken te houden. Hierdoor lukt het oneffenheden weg te nemen, tribologische eigenschappen van wrijvingsonderdelen te verbeteren en vibratie en geluiden te elimineren. Tenslotte verbetert TURBO metaalconditioner® de eigenschappen van motorolie door de aanwezigheid van een gebalanceerde samenstelling van antioxidanten, anticorrosie-, antiscoring en antislijtage toevoegingen. Tevens wordt de werkingsduur van olie verlengd en wordt vroegtijdig veroudering voorkomen.

Regelmatig gebruik van TURBO metaalconditioner® zorgt voor:

  • Het vergroten van de capaciteiten van een motor
  • Verhoging van compressie
  • Vermindering van geluid en vibratie
  • Verlaging van olieverbruik
  • Verbetering van dynamische karakteristieken van een auto
  • Verlaging van brandstofgebruik
  • Bescherming van de motor tegen slijtage
  • Een makkelijke koude start
  • Verlaging van giftige uitlaatgassen
  • Ondersteuning van het werk van een motor zelfs met volledige spillage van olie

VOEG een Kudde Paarden Toe

GEBRUIKSAANWIJZING

De conditioneer dient ingebracht te worden in een voorverwarmde motor door de motorolievulopening. De berekening toont dat een busje á 125 ml voldoende is boor 3 á 5 liter motorolie. De meest optimale concentratie is 3% van de hoeveelheid olie. Overdosering van 50% (d.w.z. 4,5% van de hoeveelheid olie) is toegestaan. De formule heeft zachte afwas eigenschappen die het verminderen van koolstof in de onderdelen bevordert. Om beter effect te bereiken, dient de conditioneer regelmatig gebruikt te worden bij elke olieverversing.

Aanvullende informatie
Inhoud 125 ml
Dosering De inhoud van 1 fles is voldoende voor 3-5 liter motorolie. De meest optimale concentratie is 3% van totale oliehoeveelheid.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Metaalconditioner Turbo voor Benzine en Dieselmotoren
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.