TORALIN Krukas Afdichting

Waardering:
96 % of 100
€ 16,95
Op voorraad
Art.Nr.
81050

Stopt olielekkage op de krukas afdichting! Herstelt alle olielekkages!

Dubbele werking
Afdichtring Reparatie

Brengt de polymer ringen terug in de oorspronkelijke afmetingen en herstelt het flexibel en elastisch vermogen dat is aangetast door hitte, veroudering en langdurig gebruik.

Afdichtring Polymerisatie

Chemische polymeren brengen duurzaam herstel aan op plaatsen waar andere producten bij normaal motorgebruik niet in staat zijn het lek af te dichten.
 

ProbleemResultaat
OlielekkageStopt lekkage
Versleten en uitgedroogde ringen                          
Brengt ringen terug in optimale conditie

 
De meeste lekkages bij krukas afdichtingen worden veroorzaakt door een combinatie van normale slijtage van de krukas en de afdichtingen, zoals door verdroging, verharding en ontstaan van ruimte op de krukas. TORALIN Krukas Afdichting herstelt de afdichting die daardoor weer de eigenschappen aanneemt van nieuw materiaal. Tevens bevat het product toevoegingen die lekkage een halt toeroepen bij diverse soorten versleten afdichtingen en krukassen.

TORALIN Krukas Afdichting speciaal ontworpen voor de reparatie van krukas afdichtingen. Bovendien is het resultaat beter dan de traditionele afdichtingsmiddelen voor alle overige lekkages. Inclusief dekselafdichting, O-ringen en overige afdichtingen en pakkingen. TORALIN Krukas Afdichting bevat een unieke samenstelling van polymeren, bindmiddelen, antioxidanten, en conditioners dat de lekkage stopt en de oorspronkelijke eigenschappen van de afdichtring herstelt. Toepasbaar op alle diesel- en benzinemotoren die functioneren met conventionele typen olie, high-mileage olie en synthetische olieproducten.

Geschikt voor uiteenlopende voertuigen. Dit is uw laatste kans om dure reparaties te voorkomen! Voor het vervangen van de krukas afdichtingen bij de meeste voertuigen met voorwielaandrijving moet de gehele motor worden gedemonteerd, terwijl bij auto's met achterwielaandrijving  de gehele transmissie met alles daaromheen moet worden verwijderd.
 

Gebruiksaanwijzing:

Bij toevoeging aan bestaande motorolie:

1. Controleer met behulp van de peilstok het niveau van de motorolie. Als deze laag is, verwijder dan de vuldop van de motorolie en voeg de gehele inhoud van de fles toe.  Let op: zorg ervoor dat het maximum oliepeil niet wordt overschreden!
2. Vul verder af met door de fabrikant voorgeschreven motorolie. Plaats de peilstok terug en draai de vuldop weer vast.


Voor toevoeging bij reguliere olieverversing:

1. Meng een kwart van de gebruikte motorolie met TORALIN Krukas Afdichting.
2. Vul daarna af met door de fabrikant voorgeschreven motorolie tot het gebruikelijke niveau.
3. Neem de auto weer normaal in gebruik en controleer af en toe het oliepeil. Als regel is de lekkage verholpen na ongeveer 150 kilometer of twee dagen rijden.

Zelf de auto onderhouden, en goedkoop onderhoud, doe je met de producten van toralin.nl

Aanvullende informatie
Inhoud 500 ml
Dosering Een gehele dosering is voldoende voor 4-6 liter olie. Voor grotere systemen gebruikt u 1 fles voor elke 5 liter inhoud van het oliesysteem.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TORALIN Krukas Afdichting
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.