Rislone Motor Herstel

Waardering:
100 % of 100
€ 32,95
Op voorraad
Art.Nr.
34110

Formule met dubbele werking: Bevordert optimaal functioneren van de motor. Verhoogt compressie en motorvermogen. Biedt bescherming:
Stopt lekkages, bijgeluiden en roken van de uitlaat.

Rislone Motor Herstel bevat een combinatie van hoogwaardig actieve componenten om de meest voorkomende problemen te verhelpen die verband houden met motorolie. Compressie en motorvermogen nemen toe, lekkages worden gedicht, en bijgeluiden en rookuitstoot worden gestopt.

Probleem:afname van motorvermogen, lage compressie, verhoogde wrijvingsweerstand, vervuilde motoronderdelen, bijgeluiden, kloppen van de motor, tikken van de nokkenas, lage oliedruk, olieverbruik, verbranding van olie, rookvorming, lekkages.

Resultaat: herstelt motorvermogen, verbetert de compressie, verlaagt de wrijvingsweerstand, bevordert reiniging van motoronderdelen, afname bijgeluiden, vermindert kloppen van de motor, stopt tikken van de nokkenas, verbetert de oliedruk, vermindert olieverbruik, vermindert verbranding van olie, verhelpt rookvorming, stopt lekkages.

De belangrijkste factor in de motor is de aanwezigheid van motorolie. Olie functioneert als een bloedsomloop. Het wordt onder druk rondgepompt en is cruciaal voor de probleemloze samenwerking tussen alle bewegende motoronderdelen.

De twee voornaamste componenten die olie nodig hebben voor doorlopende smering zijn de lagers en de zuigers. Naarmate de motor veroudert en meer kilometers heeft gemaakt is de olie op zich niet meer voldoende in staat om de motoronderdelen optimaal te laten functioneren. Er ontstaat ruimte op de onderdelen waardoor de motor meer geluid gaat maken en vermogen verliest.

Lagers zijn onderhevig aan slijtage, afdichtringen gaan lekken, nokkenas veroorzaakt tikken, drukverlies (blow-by) op de zuigerveren, en er ontstaat verlies van motorvermogen. Het product Rislone Motor Herstel stopt deze problemen en biedt preventieve bescherming. Daardoor kan de levensduur van uw motor worden verlengd. Motorolie is normaal gesproken bedoeld om de wrijvingsweerstand tussen bewegende motoronderdelen te verminderen. Behalve voor de smering, zorgt de olie ook voor koeling, biedt bescherming tegen roestvorming en is een betrouwbare manier om verontreiniging te verwijderen. Als een smeermiddel in kwaliteit afneemt, verandert de samenstelling en dat kan leiden tot toename van de wrijvingsweerstand en slijtage. Na verloop van tijd veroorzaakt de slijtage in het inwendige van de motor verlies van oliedruk, verlies van compressie, hoger brandstofverbruik, hoger olieverbruik door lekkage en verbranding en toename van het motorgeluid door kloppen en tikken.

Rislone Motor Herstel bevat een combinatie van hoogwaardig actieve componenten om de meest voorkomende problemen te verhelpen die verband houden met motorolie. Motor Herstel zorgt ervoor dat compressieverlies en afname van het motorvermogen wordt tegengegaan, reduceert bijgeluiden en olieverbruik door de optimale werking te herstellen van versleten cilinders, ringen, veren en pakkingen.
Voor de meeste auto's is dit de laatste kans alvorens u wordt geconfronteerd met hoge reparatiekosten of vervanging van de auto.  Motor Herstel kan bij een laag oliepeil worden gebruikt om het systeem tot het maximum niveau af te vullen, of voeg een gehele dosering toe bij reguliere olieverversing en vervanging van de oliefilter. Geschikt om te gebruiken in combinatie met alle typen motorolie, inclusief conventionele en synthetische producten, en motorolie voor intensief gebruik.

Gebruiksaanwijzing
A.Bij toevoeging aan een gevuld systeem:
1. Verwijder de peilstok en controleer het oliepeil. Tip: raadpleeg indien nodig de gebruikershandleiding om na te gaan waar de peilstok zich bevindt.
2. Als er sprake is van een laag oliepeil draai dan de vuldop los en voeg de gehele inhoud van de dubbelfles toe aan de aanwezige motorolie. Let op: niet verder aanvullen dan tot het voorgeschreven oliepeil. Tip: om voldoende van het product te kunnen toevoegen kan vooraf wat aanwezige motorolie worden afgetapt.
3. Controleer opnieuw het oliepeil. Vul zo nodig het systeem af met door de fabrikant voorgeschreven motorolie tot het maximum niveau.
4. Plaats de peilstok terug en draai de vuldop weer vast.
5. Afhankelijk van de aard van het probleem heeft de behandeling resultaat binnen twee dagen of na ongeveer 160 km rijden.
6. Bij motoren met ernstig beschadigde onderdelen is een tweede behandeling nodig. In deze gevallen wordt aangeraden om de olie te verversen en de oliefilter te vervangen, waarna voor de tweede maal Motor Herstel wordt toegevoegd.

B. Bij olieverversing
Als Motor Herstel wordt gebruikt tijdens (een reguliere) olieverversing, gebruik dan de gehele inhoud van de verpakking nadat de oliefilter is vervangen.  Vul daarna het systeem af met door de fabrikant voorgeschreven motorolie tot het aangegeven niveau. Controleer na enige tijd opnieuw het oliepeil.

Dosering: 1 fles geschikt voor 4-6 liter olie inhoud.

Aanvullende informatie
Inhoud 500 ml
Dosering De inhoud van 1 fles is voldoende voor 4-6 liter motorolie.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rislone Motor Herstel
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.