RISLONE Complete Brandstofsysteem Behandeling Hy-per Diesel

Waardering:
100 % of 100
€ 36,24
Op voorraad
Art.Nr.
34740

Rislone® Hy-per Fuel™, complete behandeling voor het brandstofsysteem, is een boost voor uw diesel. Het verbetert het reinigende vermogen, zorgt voor smering, verwijdert verontreinigingen, bestrijdt corrosie en voorkomt dat de brandstof stroperig wordt. Complete reiniger voor het brandstofsysteem. Cetaanbooster & dieselbehandeling. Smeermiddel als vervanging van zwavel in ULSD. Geschikt voor alle soorten dieselmotoren, geschikt voor alle soorten dieselbrandstof.

Rislone® Hy-per Fuel™, complete behandeling voor het brandstofsysteem, is een boost voor uw diesel. Het verbetert het reinigende vermogen, zorgt voor smering, verwijdert verontreinigingen, bestrijdt corrosie en voorkomt dat de brandstof stroperig wordt. Deze ene fles met dubbel compartiment bevat evenveel als een gewone fles reiniger voor injectoren en het complete brandstofsysteem, anti-gel toevoeging, brandstofstabilisator & -conditioner, cetaanbooster & dieselbehandeling, ULSD-zwavelvervanging en smeermiddel voor UCL-pomp en -injector bij elkaar. Kortom, het is de beste en meest complete all-in-one dieseltoevoeging die er te koop is.

Geschikt voor alle soorten motoren: Ultra Low Sulfur Diesel (ULSD), gewone diesel, Biodiesel Blends, directe injectie (DI), indirecte injectie (IDI), turbo en directe injectie (TDI), High-Pressure Common Rail (HPCR) en turbomotoren.

Voordelen
• Reinigt injectoren, kleppen en verbrandingskamer.
• Boost het cetaangetal, het vermogen, de prestaties en het verbruik per kilometer.
• Stabiliseert de brandstof, smeert en beschermt.
• Sterk genoeg voor zware dieselmotoren.
• Verbetert het vermogen, de prestaties, het verbruik per kilometer en bespaart brandstof door het complete brandstofsysteem te smeren. Veilig te gebruiken in auto’s met katalysatoren, DPF-roetfilters of DEF-systemen.
• Maakt een einde aan zwarte rook, stroperige diesel, verstopte injectoren, onregelmatig stationair draaien en startproblemen. Werkt zowel in trucks en SUV’s als in personenauto’s.

Techniek
• Een topklasse smeermiddel verbetert het smeervermogen van de brandstof om de injectoren en pompen te beschermen tegen slijtage, met name in de moderne zwaar geraffineerde dieselbrandstof.
• Antigel-toevoegingen remmen de groei van waskristallen en verlaagt het vloeipunt en gelpunt, zelfs in moeilijker te behandelen dieseloliën. Kan het CFPP met ongeveer 5°C verminderen.
• Een brandstofstabilisator vertraagt oxidatie, verminder de aanmaak van drab en remt het uiteenvallen van de brandstof.
• Een cetaanverbeteraar verhoogt het cetaangetal van de diesel om de koude start te verbeteren en het haperen, de opwarmtijd, zwarte rook en uitstoot te verminderen. Gemiddeld verhoogt dit het cetaangetal met 1 tot 2 punten in een ASTM D613-motortest.
• Een dispergeermiddel van de volgende generatie verbetert de kwaliteit van de diesel. De ‘schoonmaken & schoonhouden’-formule verwijdert aanslag op de injector, voorkomt en herstelt verlies van vermogen en verbetert het brandstofverbruik. Praktijktesten tonen - na schoonmaken en bij normaal gebruik - een gemiddelde verbetering van het brandstofverbruik van 7,3% en 87% verbetering van het vermogen.

Gebruiksaanwijzing
1.Buig en draai de tuit en scheur hem af op het geperforeerde lijntje. Verwijder de dop en afsluitfolie. Draai de tuit stevig op de fles.
2.Kantel de fles, doe de volledige schenktuit voorzichtig in de opening van de tank en laat de volledige inhoud van de fles in de tank lopen. Gebruik één fles per 10.000 km voor voortdurende bescherming en reiniging. U ziet vaak meteen resultaat of in elk geval binnen 150 kilometer rijden.

Dosering: Eén fles is geschikt om tot 132 liter diesel te behandelen. Gebruik voor kleinere tanks van 35 tot 65 liter een halve fles en giet gelijke hoeveelheden uit elk compartiment. Bij grotere tanks gebruikt u 1 fles voor elke 100 liter diesel.

Opmerking: dit product bevat een speciaal ontworpen tuit die alle dieseltanks past, ook die met een aanpassing om verkeerd tanken te voorkomen. Gebruik het middel altijd in een bijna volle tank of voeg het toe aan de tank en vul dan bij. Deze dieseltoevoeging voldoet aan de wettelijke eisen voor zwavelgehalte voor dieselmotoren.

Veelgestelde vragen

Wat doet Rislone Hy-per Diesel?
Rislone Diesel Fuel System Treatment verbetert de kwaliteit van de diesel door het verhogen van het reinigend vermogen, toevoegen van smeermiddel, verwijderen van verontreinigingen, tegengaan van corrosie en voorkomen van het stroperig worden en kwaliteitsverlies van de diesel. Kortom, het is de meeste complete dieseltoevoeging die er te koop is.

Hoe werkt Rislone Hy-per Diesel?
Het bevat een combinatie van bijna elk soort dieseltoevoeging dat op de markt verkrijgbaar is, zoals reiniger voor injectoren en het complete brandstofsysteem, anti-gel toevoeging, brandstofstabilisator & -conditioner, cetaanbooster & dieselbehandeling, ULSD-zwavelvervanging en smeermiddel voor de UCL-pomp en -injector.

Hoe vermindert het een lawaaierig brandstofsysteem?
De UCL (Upper Cylinder Lubricant) toevoeging smeert de brandstofpomp, injectoren en de bovenste cilinder om wrijving en slijtage, en dus geluid, te verminderen.

Hoeveel vermindert het verbruik per kilometer?
Dit hangt af van de leeftijd van uw auto, de kwaliteit van de gebruikte brandstof en de verontreiniging van het systeem. Normaal gesproken ziet u een grotere toename van het aantal kilometers per liter na de eerste dosering en zal de toename vanaf de tweede dosering afnemen en afvlakken. Voor het beste resultaat gebruikt u het na elke 10.000 kilometer of bij elke oliewissel.

Werkt het middel met alle soorten diesel?
Ja, Rislone Hy-per Diesel Complete Fuel System Treatment is ontwikkeld voor alle dieselmotoren en voor alle soorten diesel, waaronder ULSD (Ultra Low Sulfur Diesel), biodiesel en rode diesel.

Beschadigt het middel de driewegkatalysator of het roetfilter?
Nee, het middel is veilig voor uw motor en onderdelen van het emissiesysteem, zoals driewegkatalysator, roetfilter, EGR-klep en DEF-systeem.

Hoeveel moet ik gebruiken?
Gebruik het middel altijd in een bijna volle tank of giet het in de tank en vul de tank tot 132 liter diesel. Eén fles is geschikt voor de behandeling van 132 liter diesel. In kleinere tanks van 35 tot 65 liter gebruikt u een halve fles, waarbij u van beide compartimenten evenveel gebruikt. In grotere tanks gebruikt u 1 fles per 100 liter brandstof.

Hoeveel punten stijgt het cetaangetal met dit middel?
Gemiddeld stijgt het cetaangetal met 1 tot 2 punten.

Hoeveel verbetert het middel het Cold Filter Plugging Point (CFPP)?
Gemiddeld verlaagt het middel het Cold Filter Plugging Point (CFPP) met maximaal 5°C.

Kan Rislone Hy-per Diesel het smeermiddel in de ULSD (Ultra Low Sulfur Diesel) vervangen?
Ja, Rislone Hy-per Diesel Complete Fuel System Treatment is een uitstekend smeermiddel en het vervangt de toevoegingen die verloren zijn gegaan in de nieuwere dieselbrandstoffen.

Wat betekent EZ Nozzle?
EZ Nozzle is de naam van de tuit bij deze fles. Voor deze tuit is patent aangevraagd. Met deze tuit kunt u het product veilig en makkelijk in alle soorten brandstoftanks gieten, ook in systemen met een bescherming tegen verkeerd tanken. Omdat het is ontworpen als een normaal dieseltankpistool bij een tankstation, past het op alle dieselauto’s.

Wat is een bescherming tegen verkeerd tanken?
Sommige dieselauto’s hebben een speciale brandstoftankingang waarin alleen een bepaald tankpistool past. Dit voorkomt dat u per ongeluk benzine tankt in uw dieseltank. Het maakt het echter ook lastiger om zelf middelen toe te voegen aan uw tank. Dit Rislone-pakket bevat een special tuit die op elke auto past.

Kan ik het gebruiken in mijn intercooler motor, turbomotor of motor met directe brandstofinjectie?
Ja, u kunt het middel veilig gebruiken en het werkt in alle motoren met turbo en directe injectie (GDI), zoals de Ford PowerStroke, GM Duramax en Dodge Ram Cummins.

 

Aanvullende informatie
Inhoud 500 ml
Dosering Zie omschrijving
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: RISLONE Complete Brandstofsysteem Behandeling Hy-per Diesel
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.