XADO Revitalizant EX-120 Brandstofpomp

€ 24,90
Op voorraad
Art.Nr.
XA10033

XADO Revitalizant EX 120 voor alle typen van brandstofpompen en injectie systemen herstelt de geometrie en beschermt de wrijvingsonderdelen van brandstofpompen en verstuivers tegen slijtage.

   

Sterk geconcentreerde Revitalizant Extreme Action (EX120) is ontworpen voor het herstel, reparatie en bescherming tegen slijtage van alle types brandstofpompen en injectie systemen van benzine- en dieselmotoren. Het vormt een metaalkeramische laag op de wrijvingsvlakken (de motoronderdelen herstellen hun originele geometrie). Geschikt voor alle types van brandstof pompen, waaronder K-\ KE \ L-Jetronic, Common Rail, Pump Düse.

Beschermt de brandstofpomp tegen de lagere kwaliteit brandstof.
Verlaagt het brandstofverbruik.
Verbetert het motorvermogen.
Vermindert geluid en vibratie.
Verlaagt giftige uitlaatgassen

Gebruiksaanwijzing:
1. Spuit de inhoud van de spuit in de brandstoftank alvorens u gaat tanken.
2. De brandstoftank voltanken.
3. Gebruik het mechanisme zoals u gewend bent.
4. De behandeling is afgerond na 100 uur werking (ongeveer 3000 km rijden).


Dosering:

XADO Revitalizant voor brandstofpomp


Voor een probleemloze werking van de dieselmotor is een  zeer nauwkeurige werking van de verstuivers essentieel. Verstuivers brengen onder zeer hoge druk op het juiste moment een precieze hoeveelheid brandstof in de cilinders. Versleten verstuivers zijn aanleiding tot storingen in de dieselmotor. Bij motoren die langdurig draaien met slecht functionerende verstuivers treedt roetafzetting op in de verbrandingskamer. Zuigerveren kunnen gaan kleven waardoor de compressie afneemt en het olieverbruik toeneemt.

U kunt dat onder andere merken aan slecht starten of minder motorvermogen, maar u kunt het ook zien aan overmatige dieselrook en een hoger brandstofverbruik.

Dergelijke storingen kunnen worden voorkomen door het gebruik van XADO Revitalizant. Met een behandeling van de brandstofinspuitpomp pakt u ook direct de verstuivers aan. Op alle bewegende onderdelen van de verstuivers wordt een metaalkeramische laag gevormd. Zo worden verstuivers optimaal beschermd tegen slijtage, gaan jaren langer mee en u bespaart op de brandstof.

Aanvullende informatie
Inhoud Spuit 8 ml
Dosering Zie omschrijving
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:XADO Revitalizant EX-120 Brandstofpomp
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.