EGR Klep Reiniger

€ 14,46
Op voorraad
Art.Nr.
TR1149

Een grondige reiniging voor EGR-kleppen. De behandeling is geschikt voor het reinigen van de EGR-klep, leidingen en turbo-inlaatkleppen.

Wat zijn de symptomen van een vervuilde EGR-klep

EGR REINIGER is geschikt voor alle types motoren, onder meer voor geforceerde motoren en motoren uitgerust met een turbocompressor. De innovatieve chemische formule met nanotechnologieën reinigt en deblokkeert EGR-kleppen die verstopt zijn geraakt door verbrandingsresten van uitlaatgassen, teer, koolstofafzettingen, gom en vernis. Deze behandeling is geschikt voor het reinigen van de EGR-klep, leidingen en turbo-inlaatkleppen.

De nanomoleculen van EGR Cleaner dringen diep door in de kalkaanslag en verzwakken de verbindingen waardoor de aanslag makkelijker loslaat. EGR REINIGER ontvet en ontkalkt zo krachtig dat u er zelfs vastzittende EGR kleppen mee los kunt maken, zodat ze weer als vanouds werken. Het dichte schuim verspreidt zich over het hele oppervlak van de klep en blijft langer zitten, waardoor het efficiënter werkt.

Gebruiksaanwijzing:
Verwijder de EGR- klep uit het systeem, doe hem in een bak, bescherm de elektrische contacten ergens mee en houd ze uit de buurt van water.
Verspreid een ruime hoeveelheid schuim over het hele oppervlak dat u wilt behandelen en laat het een paar minuten intrekken. Herhaal de behandeling bij zeer hardnekkige afzettingen.
Zodra de aanslag heeft losgelaten, gaat u de EGR klep spoelen. Zorg er hierbij voor dat de elektrische contacten niet nat worden. Maak alles voorzichtig droog. Gebruik hierbij - indien nodig - perslucht. Monteer de EGR-kleppen weer op de juiste wijze.

Aanvullende informatie
Inhoud 400 ml
Dosering Zie omschrijving
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:EGR Klep Reiniger
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.