RISLONE Complete Brandstofsysteem Behandeling Hy-per Benzine

€ 36,24
Op voorraad
Art.Nr.
34700

Rislone® Hy-per Fuel™, de complete behandeling voor het brandstofsysteem, is een boost voor uw brandstof.
Het verbetert het reinigende vermogen, zorgt voor smering, verwijdert verontreinigingen, vermindert het tikken van de motor en houdt de kwaliteit van de brandstof hoog. Deze ene fles met dubbel compartiment bevat evenveel toevoegingen als een gewone fles reiniger voor injectoren en het complete brandstofsysteem, smeermiddel voor de bovenste cilinder, brandstofstabilisator & conditioner, dry gas, benzinebehandeling en octaanbooster bij elkaar. Kortom, het is de beste en meest complete all-in-one brandstoftoevoeging die er te koop is.

Geschikt voor alle soorten motoren: motoren met brandstofinjectie, indirecte brandstofinjectie (PFI), directe injectie (DI/DIG), turbo en directe benzine-injectie (GTDI), turbomotoren en carburatiemotoren.
Geschikt voor alle soorten brandstof: loodvrij, premium en ethanol (E10, E15, E85) in flex-fuel auto’s.

Voordelen:
• Reinigt injectoren, kleppen, brandstofleidingen, inlaatspruitstuk en verbrandingskamer.
• Boosts het octaangehalte, vermogen, de prestaties en het verbruik per kilometer.
• Stabiliseert de brandstof, smeert en beschermt.
• Verbetert het vermogen, de prestaties, het verbruik per kilometer en bespaart brandstof door het complete brandstofsysteem te reinigen en te smeren. Tests bewijzen het verbeterde brandstofverbruik.
• Maakt een einde aan lawaaierige injectoren en brandstofpompen, onregelmatig stationair draaien, startproblemen en haperen. Regelmatig gebruik zorgt voor minder reparaties aan het brandstof- en emissiebeheersysteem.
• Heeft geen invloed op de fabrieksgarantie van nieuwe auto’s en is veilig te gebruiken in auto’s met lambdasondes en driewegkatalysatoren. Voldoet ruimschoots aan de EPA-criteria en is EPA-geregistreerd.

Ingrediënten
• Een UCL-smeermiddel vermindert de wrijving en slijtage en verbetert het brandstofverbruik.
• Een speciale waterverwijderaar, voorkomt dat brandstofleidingen in de winter bevriezen en voorkomt het hele jaar door corrosie door vocht. Het vermindert ook de uitstoot en voorkomt de groei van bacteriën in de brandstoftank.
• Een brandstofstabilisator met driedubbele corrosiebescherming remt de vorming van roest, gom, lak en corrosie, Levert corrosiebescherming van het hoogste niveau.
• Een brandstofverbeteraar maximaliseert het vermogen en de acceleratie, optimaliseert het brandstofverbruik en de prestaties van benzinemotoren.
• Een octaanbooster verhoogt het octaangehalte van de benzine en het verhogen van de octaanbehoefte (O.R.I.) vermindert het kloppen en haperen van de motor en de uitstoot.
• De premium P.E.A.-reiniger met een gepatenteerde formule is een multifunctionele toevoeging die de kwaliteit van benzine vergroot. De dubbele formule: schoonmaken en schoonhouden, verwijdert aanslag op injectoren, verbrandingskamer en inlaatklep en herstelt zo het vermogen en verbetert het brandstofverbruik.

Gebruiksaanwijzing
Buig en draai de tuit en scheur hem af op het geperforeerde lijntje. Verwijder de dop en afsluitfolie. Draai de tuit stevig op de fles. Kantel de fles, doe de volledige schenktuit voorzichtig in de opening van de tank en laat de volledige inhoud van de fles in de tank lopen. Gebruik 1 fles per 10.000 kilometer voor voortdurende bescherming en reiniging. U ziet vaak meteen resultaat of in elk geval binnen 150 kilometer rijden.

Opmerking: dit product bevat een speciaal ontworpen tuit waarmee het in alle benzinetanks kan worden gegoten, ook die met systeem zonder tankdop. Gebruik altijd in een bijna volle tank of voeg toe aan de tank en vul dan bij.

Dosering
Eén fles is geschikt om maximaal 68 liter brandstof te behandelen. Gebruik voor kleinere tanks van 20 tot 35 liter een halve fles en giet gelijke hoeveelheden uit beide compartimenten. Bij grotere tanks gebruikt u 1 fles voor elke 60 liter brandstof.

Veelgestelde vragen
Wat doet Rislone Hy-per Fuel?
Rislone® Hy-per Fuel™, de complete behandeling voor het brandstofsysteem, is een boost voor uw brandstof. Het verbetert het reinigende vermogen, zorgt voor smering, verwijdert verontreinigingen, vermindert het tikken van de motor en houdt de kwaliteit van de brandstof hoog. Kortom, het is de beste en meest complete all-in-one brandstoftoevoeging die er te koop is.

Hoe werkt Rislone Hy-per Fuel?
Deze ene fles met dubbel compartiment bevat een combinatie van bijna elk soort dieseltoevoeging dat op de markt verkrijgbaar is, zoals reiniger voor injectoren en het complete brandstofsysteem, smeermiddel voor de bovenste cilinder, brandstofstabilisator & -conditioner, dry gas, benzinebehandeling en octaanbooster.

Hoe kan het een lawaaierig brandstofsysteem verbeteren?
De UCL (Upper Cylinder Lubricant) toevoeging smeert de brandstofpomp, injectoren en de bovenste cilinder om wrijving en slijtage, en dus geluid, te verminderen.

Hoeveel verlaagt het mijn verbruik per kilometer?
Dit hangt af van de leeftijd van uw auto, de kwaliteit van de gebruikte brandstof en de verontreiniging van het systeem. Normaal gesproken ziet u een grotere toename van het aantal kilometers per liter na de eerste dosering en zal de toename vanaf de tweede dosering afnemen en afvlakken. Voor het beste resultaat gebruikt u het na elke 10.000 kilometer of bij elke oliewissel.

Werkt het met alle soorten brandstof?
Ja, Rislone Hy-per Fuel Gasoline Complete Fuel System Treatment werkt met alle normale loodvrije, premium, geoxygeneerde brandstof en E10, E15, E85 ethanol in flex-fuel auto’s.

Kan Rislone Hy-per Fuel de lambdasonde beschadigen of de driewegkatalysator verstoppen?
Nee, het is compleet veilig voor de motor en emissieonderdelen, zoals de driewegkatalysator, lambdasonde of EGR-klep.

Hoeveel moet ik gebruiken?
Eén fles is geschikt voor de behandeling van maximaal 68 liter brandstof. In kleinere tanks van 20 tot 35 liter gebruikt u een halve fles, waarbij u van beide compartimenten evenveel gebruikt. In grotere tanks gebruikt u 1 fles per 60 liter brandstof.

Wat doet het met de octaanbehoefte van mijn auto?
Het verlaagt de octaanbehoefte (ORI) gemiddeld met 2 punten.

Wat betekent EZ Nozzle?
EZ Nozzle is de naam van de tuit bij deze fles. Voor deze tuit is patent aangevraagd. Met deze tuit kunt u het product veilig en makkelijk in alle soorten brandstoftanks gieten, ook in een tankdoploos systeem. Omdat het is ontworpen als een normaal tankpistool zoals u die ziet bij tankstations, past het op alle auto’s.

Wat is een tankdoploos brandstofsysteem?
Veel automerken hebben al een tankdoploos systeem, waaronder Ford, Chrysler, Dodge, GM, Cadillac en andere. De naam varieert per fabrikant. Bij Ford heet het bijvoorbeeld Ford Easy Fuel Systeem. Autofabrikanten stappen over naar dit systeem omdat bij een systeem met tankdop de bestuurder soms de tankdop niet goed dichtdraait of kwijtraakt. In zulke gevallen verdampt de brandstof, wat slecht is voor de portemonnee en het milieu. Alleen de toevoegingen van Rislone zijn geschikt voor alle tankdoploze en standaard brandstofsystemen in auto’s en kleine vrachtwagens.

Kan ik het middel gebruiken in mijn intercooler motor, turbomotor of motor met directe brandstofinjectie?
Ja, u kunt Rislone Hy-per Fuel veilig gebruiken en het werkt in alle motoren met turbo en directe injectie (GDI), zoals de Ford EcoBoost en GM Ecotec.

Kan ik het middel gebruiken met E-85 ethanol in mijn flex-fuel auto?
Ja, Rislone Hy-per Fuel Gasoline Complete Fuel System Treatment is geschikt voor E-85. Het zal het brandstofsysteem smeren en zo de negatieve effecten van ethanol op het systeem verminderen.

Werkt het zowel in motoren met brandstofinjectie als met carburateur?
Ja, deze veelzijdige formule werkt met alle motoren met brandstofinjectie, indirecte brandstofinjectie (PFI), directe injectie (DI / DIG), turbo en directe benzine-injectie (GTDI), turbomotoren en carburatiemotoren.

 

 

Aanvullende informatie
Inhoud 500 ml
Dosering Zie omschrijving
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RISLONE Complete Brandstofsysteem Behandeling Hy-per Benzine
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.