TORALIN Motor Stop Lek Extra

Waardering:
97 % of 100
€ 14,99
Op voorraad
Art.Nr.
50912

Stopt olielekken zonder demontage
Stopt en voorkomt motorolie lekkages.
Bespaart kostbare reparaties.
Voorkomt kostbaar olieverlies.

toralin info Lekkage, wees er snel bij.

Stop motorolie lekkage!TORALIN® Motorolie Stop Lek stopt  olielekkages via rubber afdichtingen zoals olie keerringen van de krukas en nokkenas, kettingspanning deksel afdichting, carterpan pakkingen en andere motor afdichtingen en pakkingen.

TORALIN® Motorolie Stop Lek is een olietoevoeging die motorlekkages stopt en voorkomtBeschermt pakkingen tegen het uitdrogen en krimpen. Vermijdt  de  kostbare demontage en vervanging  van afdichtingen, tenzij lekken is te wijten aan gebroken onderdelen en pakkingen. Beschermt  tegen de motor “burnout”. Stopt olie vervuiling. Vermengt zich met alle motoroliën. Preventief en curatief te gebruiken.  Geschikt voor gebruik in auto's, vrachtwagens, bussen, tractoren, etc. Tip: ook zeer goed te gebruiken voor het zacht maken van klepseals. (olieverbruik)

Gebruiksaanwijzing


Schud de fles goed. Start de motor en laat hem stationair draaien. Terwijl de motor stationair draait, voeg langzaam de inhoud van de fles toe aan de olie. Laat de motor nog 5 minuten stationair draaien. U bent klaar met de behandeling. Vermijd overmatige snelheden voor de eerste 200km.

Aanvullende informatie
Inhoud 250 ml
Dosering Een gehele fles is voldoende voor 4 tot 6 liter olie. Voor grotere systemen voegt u 1 fles per 5 liter olie toe.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TORALIN Motor Stop Lek Extra
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.