TORALIN Startpakket Roetfilterreiniger

Waardering:
100 % of 100
€ 385,63
Op voorraad
Art.Nr.
92025

Roetfilter Reinigen. Demontage van het filter is niet nodig! Deze set bestaat uit 1 reiniging apparaat art. 95707 en 6 sets (reiniger en spoeling) art. 92015. Het gebruik van het apparaat is zeer eenvoudig en staat ook duidelijk beschreven in de uitgebreide handleiding.

toralin info Roetfilter reinigen 

Gebruiksaanwijzing

  German                  

Roetfilter verstopt? Oorzaak en oplossing

Roetfilter verstopt? Wanneer een roetfilter reinigen?

Dit Startpakket Roetfilterreiniger is speciaal ontwikkeld voor de garagist welke nog niet de mogelijkheid heeft om het roetfilter reinigen aan zijn klant aan te bieden. Door dit voordelig geprijsde pakket aan te schaffen heeft u de mogelijkheid om 6 normaal vervuilde roetfilters weer te reinigen en heeft u uw kleine investering zo terug verdiend.

Tegenwoordig is in veel moderne voertuigen met een dieselmotor een roetfilter ingebouwd. Na verloop van tijd gaan er door diverse oorzaken roetdeeltjes ophopen, het filter raakt op den duur geleidelijk verstopt en regeneratie is niet meer mogelijk.

TORALIN biedt garagehouders een speciale, innovatieve methode om het verstopte roetfilter zonder demontage te reinigen. Demontage van het filter is dus niet nodig. TORALIN Roetfilter Reiniger is bestemd voor het reinigen van een diesel roetfilter zonder dat het filter gedemonteerd moet worden. TORALIN Roetfilter Reiniger is speciaal ontwikkeld om gebruikt te worden in combinatie met de TORALIN Roetfilter Reiniger Apparaat  (Art.Nr. 95707).

TORALIN Diesel Roetfilter Reiniger wordt met behulp van het TORALIN Professionele Roetfilter Reiniger Apparaat rechtstreeks in het roetfilter gesproeid. Hiermee worden alle deeltjes roet, as, residu en andere verontreinigingen die in het roetfilter zijn opgevangen, los gemaakt en vervolgens gemakkelijk verwijderd.De naspoeling zorgt ervoor dat ook het as wordt verwijderd. Na de behandeling is het roetfilter weer zo schoon als een nieuw exemplaar.

Aanvullende informatie
Inhoud Set
Dosering 1 Set
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TORALIN Startpakket Roetfilterreiniger
Uw waardering

Copyright ©2023 TORALIN, Inc. All rights reserved.