Rislone Cooling System Repair

Waardering:
80 % of 100
€ 37,95
Op voorraad
Art.Nr.
31150

Rislone Cooling System Repair herstelt prestaties, vermindert verlies van antivries en voorkomt dure storingen, stopt lekkage van koelmiddel en voorkomt oververhitting.

Rislone Cooling System Repair werkt twee keer zo goed als andere producten. Het stopt niet alleen bestaande koelmiddellekken, maar voorkomt ook toekomstige lekkages. De wetenschappelijke formule stopt lekkages en vermindert het verlies van antivries. Ook verhelpt het andere problemen met het koelsysteem en voorkomt zo dure reparaties en storingen. Rislone Cooling System Repair  Xtreme Cool ™, dat oververhitting stopt en de temperatuur van het water verlaagt. Het is geschikt voor alle 4-, 6-, 8- en 10-cilindervoertuigen en alle benzine-, turbocompressor- en dieselmotoren. U kunt het gebruiken in combinatie met ALLE 50-50 mixsoorten en kleuren antivrieskoelmiddel en/of water. In de meeste gevallen stopt het lekken direct na toepassing.

Dubbele werking:
1. Stopt en voorkomt lekkages met: koolstofvezel afdichtmiddel, lekafdichtende vloeistof, lekstopbehandeling.
2.Beschermt met: waterpomp smeermiddel, corrosieremmers, warmte-overdragend middel.

XTREME COOL™
Xtreme Cool™ verlaagt de oppervlaktespanning van het koelmiddel en vergroot zo het bevochtigende vermogen van het koelmiddel. Dit verbetert de warmteoverdracht, verlaagt de koeltemperatuur en helpt oververhitting en lekkages voorkomen.

Gebruiksaanwijzing:
Let op: Koelsystemen die vervuild zijn of gedeeltelijk verstopt zitten, moet u eerst spoelen. Bescherm tegen bevriezing. 
1.Gebruik het middel alleen bij een koude motor.
2.Schud goed voor gebruik. Giet de volledige inhoud van de beide delen van de fles direct in de radiator. Kunt u de vloeistof niet direct in de radiator gieten, giet het dan in het reservoir/de overflow tank.
3.Vul de radiator of overflow tank tot het juiste niveau en doe de dop weer dicht.
4.Laat de motor 15 minuten draaien.
Is de lekkage niet opgelost, herhaal dan de behandeling of laat het systeem controleren op mechanische problemen. Laat Cooling System Repair in het koelsysteem zitten voor voortdurende bescherming. 

Dosering: Gebruik één fles voor koelsystemen van gemiddelde grootte. Voor kleine koelsystemen (<6 liter koelcapaciteit) gebruikt u de helft van beide delen van de fles. Voor grotere systemen gebruikt u 1 fles per 15 liter koelcapaciteit.

Aanvullende informatie
Inhoud 500 ml
Dosering Gebruik een fles voor koelsystemen van gemiddelde grootte. Voor kleine koelsystemen <6 liter koelcapaciteit) gebruikt u de helft van beide delen van de fles. Voor grotere systemen gebruikt u 1 fles per 15 liter koelcapaciteit.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rislone Cooling System Repair
Uw waardering

Copyright ©2023 TORALIN, Inc. All rights reserved.