Rislone Power Steering Repair

Waardering:
87 % of 100
€ 37,95
Op voorraad
Art.Nr.
34650

Rislone Power Steering Repair herstelt prestaties, vermindert geluid en versoepelt  zwaar sturen, stopt lekkages en vernieuwt frame & tandwiel.

Rislone Power Steering Repair zit in een unieke fles met twee kamers. Het bevat een combinatie van de beste additieven voor het repareren van de meest voorkomende problemen die te maken hebben met stuurbekrachtigingsvloeistof. Power Steering Repair kunt u toevoegen aan uw stuurbekrachtigingsvloeistof wanneer het niveau laag is of bij het verversen van de vloeistof. Het is geschikt voor alle voertuigen, binnenlandse en import. U kunt het gebruiken voor alle soorten stuurbekrachtigingsvloeistof, inclusief petroleum, mineraalolie en synthetische formules. Gebruik één fles wanneer u Rislone Power Steering Repair gebruikt bij het bijvullen van de vloeistof. Afhankelijk van de problemen met de stuurbekrachtiging, werkt de behandeling direct, binnen 2 dagen of binnen 200 km.
Het gemeenschappelijke element voor alle onderdelen van de stuurbekrachtiging is de vloeistof. Deze staat in contact met alles in de pomp, het schakelblok en het frame & tandwiel. Deze vloeistof moet smeren, koelen, reinigen en de druk op peil houden om ervoor te zorgen dat het systeem goed werkt. In nieuwere systemen kan de stuurbekrachtigingsvloeistof met gemak al deze functies vervullen. Wordt de auto ouder en heeft u meer kilometers gereden, dan is deze vloeistof alleen niet meer genoeg. De pompen gieren, er zit speling in de versnellingen, kleppen blijven hangen, keerringen lekken en de vloeistof breekt snel af. Rislone Power Steering Repair stopt en voorkomt deze problemen en verlengt de levensduur van uw stuurbekrachtigingssysteem.

Meest voorkomende problemen van stuurbekrachtiging: Zwaar sturen, traag sturen, ‘morning sickness’. Geluid: gieren, kraken, piepen. Lekkage” van vloeistof: pakkingen, O-ringen, keerringen

Rislone Power Steering Repair Herstelt stuurprestaties: versoepelt zwaar sturen, vermindert traag sturen, maakt een eind aan ‘morning sickness’. Vermindert geluid: stopt piepen en lawaaiige pompen, vermindert wrijving en slijtage, stabiliseert vloeistof. Stopt lekkage: brengt keerringen & O-ringen in goede conditie, vermindert vloeistofverlies-voorkomt toekomstige lekkages.

Gebruiksaanwijzing

  • Bijvullen van stuurbekrachtigingsvloeistof 

Verwijder de peilstok voor stuurbekrachtigingsvloeistof en controleer het niveau van de vloeistof in het reservoir. Tip: bij de meeste auto’s vindt u deze op of bij de stuurbekrachtigingsriem. Kijk in de handleiding van uw auto voor de precieze locatie. Is het vloeistofniveau laag, giet dan een gelijke hoeveelheid uit beide kamers van de fles in het reservoir. Gebruik minimaal een halve fles. Giet het reservoir niet te vol. Tip: indien nodig kunt u wat stuurbekrachtigingsvloeistof uit het reservoir tappen. Controleer het vloeistofniveau opnieuw. Vul het reservoir – indien nodig - af met de door de fabrikant geadviseerde stuurbekrachtigingsvloeistof. Plaats de peilstok terug en rijdt 5 tot 10 minuten met uw auto om de vloeistof te verspreiden. Afhankelijk van het probleem met de stuurbekrachtiging ziet u het resultaat van de behandeling direct, binnen 2 dagen of binnen 200 km. Bij stuurbekrachtigingssystemen die ernstig beschadigd zijn, kan een tweede behandeling nodig zijn. In dat geval adviseren wij u de vloeistof te verversen en een tweede fles Power Steering Repair toe te voegen.

  • Verversen van de stuurbekrachtigingsvloeistof 

Wanneer u Power Steering Repair toevoegt bij het verversen van de stuurbekrachtigingsvloeistof, dan voegt u een volledige fles toe. Vul de rest van het reservoir met de vloeistof die de fabrikant adviseert. Rijd met uw auto en controleer nogmaals het vloeistofniveau.

Dosering: één fles is genoeg voor 2 tot 3 liter vloeistof. Bij grotere systemen gebruikt u één fles voor elke 2,5 liter vloeistof.

Aanvullende informatie
Inhoud 500 ml
Dosering Een fles is genoeg voor 2 tot 3 liter vloeistof. Bij grotere systemen gebruikt u een fles voor elke 2,5 liter vloeistof.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rislone Power Steering Repair
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.