TORALIN Professionele Roetfilter Reiniger Apparaat

Waardering:
100% of 100

TORALIN Roetfilter Reiniger Apparaat is bestemd voor het reinigen van een diesel roetfilter zonder dat het filter gedemonteerd moet worden.

toralin info Roetfilter reinigen 

Gebruiksaanwijzing

  German                  

Op voorraad
Art.Nr.
95707
€ 199,00 € 164,46

Roetfilter verstopt? Oorzaak en oplossing

Roetfilter verstopt? Wanneer een roetfilter reinigen?


TORALIN Roetfilter Reiniger Apparaat is bestemd voor het reinigen van een diesel roetfilter zonder dat het filter gedemonteerd moet worden. Het apparaat is speciaal ontwikkeld om gebruikt te worden in combinatie met de TORALIN Roetfilter Reiniger (Art.Nr. 92015). Gebruik NOOIT andere chemicaliën met dit apparaat. Voor de behandeling heeft u ook een hoge druk compressor nodig.

Hoe werkt het:
TORALIN Diesel Roetfilter Reiniger wordt met behulp van TORALIN Professionele Roetfilter Reiniger Apparaat rechtstreeks in het roetfilter gesproeid. Het gebeurt in 6-7 stappen met 2-3 minuten tussenpauzes. Op deze wijze kan de Roetfilter Reiniger goed inwerken. Daarna dient de motor 5-10 minuten stationair te draaien.Hiermee worden alle deeltjes roet, as, residu en andere verontreinigingen die in het roetfilter zijn opgevangen, los gemaakt en vervolgens gemakkelijk verwijderd. De naspoeling zorgt ervoor dat ook het as wordt verwijderd. Na de behandeling is het roetfilter weer zo schoon als een nieuw exemplaar.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TORALIN Professionele Roetfilter Reiniger Apparaat
Uw waardering