TORALIN Stuurbekrachtiging Stop Lek Extra

Waardering:
89 % of 100
€ 14,99
Op voorraad
Art.Nr.
50507

Stopt olielekken zonder demontage
Stopt en voorkomt  lekkages
Bespaart kostbare reparaties
Voorkomt kostbaar vloeistofverlies

toralin info Lekkage, wees er snel bij.

Stopt en voorkomt  lekkages en vloeistofverlies veroorzaakt door verharding, uitdrogen en krimpen van afdichtingen door hitte of veroudering in alle stuurbekrachtiging onderdelen. Bevordert rustiger, zachter gebruik. Bij preventief gebruik verbetert  het de smerende kwaliteiten van de vloeistof  en houdt de afdichtingen zacht en soepel om te voorkomen dat lekken ontstaan. Beschermt afdichtingen tegen schade door hitte. Herstelt de elasticiteit, zodat pakkingen goed afsluiten, en dicht lekken in de  pomp, reservoirs, cilinders, leidingen en fittingen.Vermengt zich met alle stuurbekrachtiging vloeistoffen.

Gebruiksaanwijzing
Controleer het vloeistofniveau in het reservoir. Voeg  TORALIN Stop Lek (Stop Leak) Extra toe aan het oliereservoir van de Stuurbekrachtiging. Let op dat door het toevoegen van de stop lek het vloeistofniveau niet boven het maximum uitstijgt. Voor preventief onderhoud: voeg TORALIN Stop Lek (Stop Leak) Extra toe aan reservoir elke 15 000 km.

Opmerking: Niet geschikt voor gebruik bij Honda voertuigen.

Aanvullende informatie
Inhoud 250 ml
Dosering Een fles is genoeg voor 2 tot 3 liter vloeistof. Bij grotere systemen gebruikt u een fles voor elke 2,5 liter vloeistof.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TORALIN Stuurbekrachtiging Stop Lek Extra
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.