UV Additief- Lek Detector Vloeistof voor airco systemen met R134A en R1234yf, 250 ml

TORALIN auto airco universeel UV-additief, lekdetectie vloeistof. Geschikt voor R134a en  R1234yf airco systemen. Voldoet aan SAEJ2297.

Op voorraad
Art.Nr.
TR1003
€ 33,28 € 27,50

TORALIN® Airco Universeel UV lekdetectie vloeistof. Geschikt voor R134a en  R1234yf airco systemen. Voldoet aan SAEJ2297. Universeel ultraviolet vloeistof lokaliseert visueel lekken, waardoor het ideaal is voor preventief onderhoud of een snelle diagnose te stellen. Heel makkelijk toe te voegen aan een A/C systeem. Bovendien is deze methode geschikt voor kleine lekkages. 

Hoe zoek je een lekkage in het aircosysteem? Lekkage in het aircosysteem zoeken met UV-additief.

Wanneer er UV-additief is toegevoegd en het auto airco systeem weer is ingeschakeld, zal de UV additief door het auto airco systeem worden verspreid. De tijd die nodig is om een lekkage te lokaliseren is afhankelijk van het ontwerp van het auto airco systeem en de omvang van het lek. Een grote lekkage kan na een periode van tien à vijftien minuten worden gelokaliseerd met behulp van een UV lamp. Voor een kleine lekkage is meer tijd nodig.
Gebruik een UV lamp van goede kwaliteit. Door het helder oplichten van de gifgroene UV kleurstof, kan nauwkeurig de plaats van het lek worden bepaald.

Dosering: voeg 7,5 ml toe per 1,5 kg koelgas.

Handleiding:
Let op: Wij adviseren u om altijd een veiligheidsbril en veiligheidshandschoenen te dragen.
Voeg 7,5 ml UV vloeistof toe per 1,5 kg koelgas. laat de motor 15 minuten draaien. Inspecteer de behandelde plek met een UV lamp. De kleurstof verschijnt op de plek waar de lekkage aanwezig is.

Aanvullende informatie
Inhoud 250 ml
Dosering voeg 7,5 ml toe per 1,5 kg koelgas.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:UV Additief- Lek Detector Vloeistof voor airco systemen met R134A en R1234yf, 250 ml
Uw waardering
U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):