Rislone Transmission Repair

Waardering:
100 % of 100
€ 29,95
Op voorraad
Art.Nr.
34540

Rislone Transmission Repair zorgt voor een betere functionering van het mechanisme en een hogere precisie bij het schakelen, vermindert geluid en vibratie, verlengt aanzienlijk de levensduur van het mechanisme, herstelt lekkende afdichtingen en pakkingen. Herstelt prestaties, vermindert warmte, wrijving en stabiliseert vloeistof,stopt lekkages, slippen en stroef schakelen.

De meest voorkomende transmissieproblemen: Slecht schakelgevoel: slippen, lui ‘zacht’ schakelen, moeilijk ‘zwaar’ schakelen. Lawaai: Gieren, ratelen, rammelen. Vloeistofverlies, lekkages: keerringen, pakkingen, O-ringen.

Rislone Transmission Repair: Herstelt prestaties: stopt slippen, voorkomt lui schakelen, vermindert zwaar schakelen.
Vermindert lawaai: stopt gieren, ratelen en rammelen, vermindert wrijving en stabiliseert vloeistof.
Stopt lekkages: onderhoudt keerringen & O-ringen, vermindert vloeistofverlies, voorkomt toekomstige lekkages.

Na verloop van tijd kan uw auto zwaarder gaan schakelen of de versnelling kan zelfs gaan ratelen of gieren. Rislone Automatic Transmission Repair vermindert zwaar schakelen en wrijving, stopt slippen, houdt de temperatuur op niveau en stopt gieren, ratelen en rammelen. De premium formule voor auto’s met een hoge kilometerstand herstelt de schakelprestaties en voorkomt dure reparaties van uw versnellingsbak.

Gebruiksaanwijzing

  • Bijvullen van transmissievloeistof

1. Verwijder de transmissiepeilstok en controleer het vloeistofniveau. Bij de meeste auto’s moet u dit doen terwijl de motor aan staat en de versnelling in zijn vrij of in de P-stand staat.
Tip: de transmissiepeilstok vindt u meestal vlakbij de motor, verder achterin het motorblok. Sommige auto’s hebben geen normale peilstok. Bij deze auto’s moet u het product aan de transmissie toevoegen met een vulplug. Kijk in de handleiding van uw auto voor de precieze locatie.
2. Is het vloeistofniveau laag, giet dan de volledige inhoud van beide delen van de fles in de peilstokopening. Zorg ervoor dat het vloeistofniveau NIET te hoog wordt. Tip: indien nodig kunt u wat vloeistof uit de transmissie tappen.
3. Controleer het vloeistofniveau opnieuw. Vul – indien nodig - af met de transmissievloeistof die de fabrikant adviseert.
4. Plaats de peilstok terug en rijdt 10 tot 15 minuten om de vloeistof te verspreiden.
5. Afhankelijk van de transmissieproblemen, ziet u het resultaat van de behandeling direct, binnen 2 dagen of na 150 km.
6. Is de transmissie ernstig beschadigd, dan kan een tweede behandeling nodig zijn. In dat geval adviseren wij dat u de transmissievloeistof ververst en het filter vervangt wanneer u Transmission Repair voor de tweede keer toevoegt.

  • Vloeistof verversen

Gebruikt u Transmission Repair bij het verversen van de transmissievloeistof, voeg dan een volledige fles toe nadat u het filter heeft vervangen. Vul af met de vloeistof die de fabrikant adviseert. Rijd met uw auto en controleer nogmaals het vloeistofniveau.

Dosering: één fles is genoeg voor 9 tot 11,5 liter transmissievloeistof.

Aanvullende informatie
Inhoud 500 ml
Dosering 1 fles geschikt voor 9-11,5 liter olie inhoud.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rislone Transmission Repair
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.