TORALIN Aluminium Koelsysteem en Radiateur Stop Lek

Waardering:
100 % of 100
€ 29,95
Op voorraad
Art.Nr.
81186

TORALIN Aluminium Dichtingsmiddel voor Koelsystemen is het beste reparatiemiddel voor lekken in koelsystemen dat zijn geld meer dan waard is.
Ook geschikt voor de centrale verwarming.

Aluminium Stop Lek voor Koelsystemen met Xtreme Cool™

TORALIN Aluminium Dichtingsmiddel voor Koelsystemen is het beste reparatiemiddel voor lekken in koelsystemen dat zijn geld meer dan waard is. Dankzij de wetenschappelijk samengestelde formule worden lekken duurzaam afgedicht die als regel de oorzaak zijn van problemen met hoge temperaturen van de motor en leiden tot oververhitting.

 Probleem    Resultaat
 Lekkende radiateur
 Lekkende vriesplug
 Lekkende pakking
 Lekkend verwarmingselement   
 Oververhitting   
   Afdichting van lekkende radiateur
   Duurzame verzegeling van de vriesplug   
   Reparatie van lekkende pakking
   Afdichting van lekkage
   Reductie van koelvloeistof temperatuur


Het toegevoegde component Xtreme Cool™ gaat oververhitting tegen en reduceert de temperatuur van de koelvloeistof. Vloeibaar Aluminium behoort tot de nieuwe generatie in de productlijn van hoogwaardige afdichtingsmiddelen. Het biedt de beste garantie voor het veilig dichten van lekken in kunststof, aluminium en andere metalen radiateurs, verwarmingselementen, pakkingen en vriespluggen.

Vloeibaar Aluminium zorgt voor een veilige afdichting in kunststof, aluminium en andere metalen radiateurs, verwarmingselementen, pakkingen en vriespluggen. Het is een van de weinige hoogwaardige producten dat voldoet aan de strenge ASTM D6107 normen.  Deze vereiste geldt voor alle afdichtingsmiddelen die als additief rechtstreeks worden toegevoegd aan motorkoelvloeistoffen.

Het product is geschikt voor personenauto's, vrachtauto's, bestelauto's en terreinwagens, en kan worden toegepast in combinatie met alle gangbare typen koelvloeistof. Inclusief de conventionele standaard groen of blauwe (op siliconenbasis) en de rood/oranje of gele koelvloeistof (OAT/HOAT). Bij de meeste voertuigen wordt het lek binnen enkele minuten gedicht.

Gebruiksaanwijzing
1. Laat de motor afkoelen. Wees er zeker van dat de motor voldoende is afgekoeld  zodat de radiateurdop veilig kan worden los gedraaid.

2. De verpakking goed omschudden. Giet Aluminium Koelsysteem Stop lek rechtstreeks in de radiateur.
Opmerking: Als het niet mogelijk is om de vloeistof rechtstreeks in de radiateur te gieten dan kan het ook via het expansievat worden toegevoegd.
3. Vul de radiateur en het expansievat af tot het vereiste niveau en plaats de radiateurdop terug.
4. Start de motor en laat deze gedurende 10 tot 20 minuten stationair draaien.
5. Zorg ervoor dat TORALIN Vloeibaar Aluminium altijd in het systeem aanwezig is zodat het systeem voortdurend wordt beschermd.

Ook zeer geschikt voor centrale verwarmingssystemen. (kachel)

Uit verschillende reacties van gebruikers is gebleken dat dit product ook zeer goed werkt bij lekkages in een centraal verwarmingssysteem. (kachel) Een lek is hier vaak moeilijk te vinden en meestal moet de vloer of muur worden opengebroken of gehakt met alle problemen van dien. In een gemiddeld woonhuis zit in het centrale verwarming systeem ongeveer 100 liter water. Met 2 flesjes Vloeibaar Aluminium, toegevoegd via de aansluiting bij de ketel, zal het lek zeer snel worden gedicht. Zorg er wel voor dat alle radiatoren open staan zodat het water met het lekmiddel door de gehele verwarming kan doorstromen. Uiteindelijk bespaart u op deze manier veel kosten.

 

Aanvullende informatie
Inhoud 479 g
Dosering Gebruik een halve verpakking voor kleine koelsystemen, zoals een 4-cilindermotor zonder airco. Gebruik de gehele verpakking voor standaardsystemen, zoals de meeste 4-, 6-, 8- en 10 cilindermotoren.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TORALIN Aluminium Koelsysteem en Radiateur Stop Lek
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.