Anticarbon - Zuigerveren Reiniger

Waardering:
98 % of 100
€ 5,99
Op voorraad
Art.Nr.
40151

Anticarbon reiniger  maakt vastzittende zuigerveren los. Voordeel : een olieverversing is NIET nodig!

Vervuilde zuigerveergroeven veroorzaken vastzittende zuigerveren. Vastzittende zuigerveren zijn heel vaak een oorzaak van hoog olieverbruik. Hierdoor slijten de zuigerveren  zeer snel, loopt de compressie terug, en neemt het olieverbruik toe. Het gevolg hiervan is dat de motor vermogen verliest en minder presteert.

Anticarbon reinigt de zuigerveergroeven, waardoor de zuigerveren weer naar behoren kunnen functioneren. Vermindert het olieverbruik. Herstelt het verloren motorvermogen en heeft een gunstige invloed op het brandstofverbruik. Bijzonder effectief bij hoog olieverbruik. Ook een goede oplossing voor problemen met tikkende kleppen. Anticarbon maakt de hardnekkige vervuiling zacht waardoor het gemakkelijk via verbranding door de uitlaat wordt verwijderd. Een olieverversing is NIET nodig!

Gebruiksaanwijzing
1. De motor opwarmen. Belangrijk! De motor dient warm maar niet heet te zijn.
2. Draai de bougies los. Haal de kabel los van de ontstekingssensor, hall-sensor of transformator. 
3. Knijp de inhoud van de tube uit in de cilinder en draai de bougie onmiddellijk in de cilinder. Herhaal deze procedure per cilinder.
4. Wacht minimaal 10-20 minuten. Verwijder weer alle bougies. Dek de cilinderopeningen zorgvuldig af met een goed absorberende doek zodat het middel niet op de lak komt. Start de motor 4-5 maal voor een paar seconden.
5. Draai de bougies weer in en koppel de draden aan.
6. Start de motor en laat hem gedurende 15-20 minuten met hoge toerentallen draaien. De vervuiling wordt via de uitlaat verwijderd.

Gebruiksaanwijzing 2
Knijp de inhoud van de tubes uit in de olievulopening (motorolie) van de opgewarmde motor. Laat vervolgens de motor maximaal 7 minuten stationair draaien. Vervang de olie en het oliefilter.
Dosering: 1 tube per 1,5 liter olie.

Toepassing: Geschikt voor gebruik in auto's, vrachtwagens, bestelwagens.

Aanvullende informatie
Inhoud Tube 10 ml
Dosering 1 tube per cilinder
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Anticarbon - Zuigerveren Reiniger
Uw waardering

Copyright ©2023 TORALIN, Inc. All rights reserved.