TORALIN Motorsysteem Reiniger Extra

€ 14,96
Op voorraad
Art.Nr.
50229

De Motorsysteem Reiniger Extra ( Motor Flush ) zorgt ervoor dat de aanwezige kool, vernis en gom afzetting volledig wordt verwijderd en dat sludge geheel wordt opgelost. Dit wordt veroorzaakt door de aanwezige veilige emulgerende componenten welke de schadelijke afzettingen omzetten in een dunne vrij vloeibare vloeistof welke dan met de vervuilde olie wordt afgevoerd. Zeer aanbevolen voor hedendaagse motoren met lange olie intervallen.

Regelmatig komt het voor dat motoren inwendig vervuild raken. Er zijn hiervoor verschillende oorzaken, zo wordt er tegenwoordig vrij lang doorgereden met de motorolie, 30-40 duizend kilometer is geen uitzondering meer, op zich is dat geen probleem als die kilometers binnen een jaar worden gereden, echter het komt ook regelmatig voor dat men maar 10 duizend kilometer per jaar rijdt en de olie pas om de 3-4 jaar wordt ververst. Daarnaast zijn i.v.m. de steeds strenger wordende milieueisen de brandstoffen aangepast waardoor ook vervuiling versnelt optreedt. Door het verbrandingsproces ontstaat er kool, vernis, gom afzetting en krijgt men sludgevorming. Maar ook het rijden van korte ritten, onregelmatig gebruik van de motor, veel file- en/of stadsverkeer of rijden met een hoge motortemperatuur zijn er de oorzaak van dat het motoroliesysteem sneller vervuild.
Met de TORALIN Motor Flush (Motor Systeem Reiniger Extra) kan het motoroliesysteem geheel worden gereinigd, op een eenvoudige manier, en kan er weer probleemloos worden doorgereden naar de volgende olie verversing.

Werking
De TORALIN Motor Flush zorgt ervoor dat de aanwezige kool, vernis en gom afzetting volledig wordt verwijderd en dat sludge geheel wordt opgelost. Dit wordt veroorzaakt door de aanwezige veilige emulgerende componenten welke de schadelijke afzettingen omzetten in een dunne vrij vloeibare vloeistof welke dan met de vervuilde olie wordt afgevoerd.

Resultaat
Na de behandeling is het motoroliesysteem weer als nieuw. Het resultaat zal zijn dat de motor weer soepel en zuiniger loopt en dus optimaal presteert.

Gebruiksaanwijzing
1. Breng de motor op bedrijfstemperatuur. Controleer het olieniveau. Let op dat door het toevoegen van de Motor Flush het olieniveau niet boven het maximum uitstijgt.
2. Voeg het hele flesje (500 ml) Motor Reiniger Extra toe, via de carterolie vulopening, aan de oude olie bij een warme motor.
3. Laat de motor gedurende 15 minuten stationair draaien.
4. Tap de olie onmiddellijk af terwijl deze nog warm is.
5. Vervang het oliefilter en vul het carter af met nieuwe olie.

Toepassing
Geschikt voor gebruik in alle personenauto’s, vrachtwagens, bussen, tractoren, trekkers, boten, etc.

Goedkoop onderhoud begint bij zelf de auto onderhouden, en dat doe je met de producten van www.toralin.nl

Aanvullende informatie
Inhoud 500 ml
Dosering 1 fles is voldoende voor een oliesysteem t/m 6 ltr. inhoud. Gebruik dit product bij elke keer dat de olie wordt vervangen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TORALIN Motorsysteem Reiniger Extra
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.