TORALIN Koppakking & Koelsysteem Afdichting

Waardering:
100 % of 100
€ 89,90
Op voorraad
Art.Nr.
618041

Definitief herstel van lekkende koppakking zonder demontage!
Stopt lekken in koppakking, Inlaatpakking, cilinderkop & motorblok, radiateur, verwarmingselementen  en vriesplug. Voorkomt oververhitting en vermindert water temperatuur.

GEBRUIKSAANWIJZING

Hoe groot mag de lekkage zijn om nog gerepareerd te kunnen worden?
Om een goede indicatie te krijgen van de omvang van het lek zonder dat daarvoor onderdelen moeten worden gedemonteerd kunt u de motor 15 minuten stationair laten draaien. Als binnen deze periode geen koelmiddel behoeft te worden bijgevuld en de motor niet oververhit raakt, dan is uw auto een geschikte kandidaat om met dit product te worden behandeld. Indien u koelvloeistof moet bijvullen is de auto NIET GESCHIKT voor de behandeling.


TORALIN Koppakking & Koelsysteem Afdichting stopt lekkage in koppakking, plastic, gietijzer, aluminium radiatoren, pakkingen, verwarmingselementen, meervoudige inlaten, cilinderblokken, motorblokken en vriespluggen. Permanent herstel van gebarsten koppakkingen of opgeblazen koppakkingen. Herstelt  lekken van het inlaatsysteem, alle lekken op het motorblok en diverse andere lekken in het koelsysteem. Het product dringt door tot diep in de scheuren en beschadigde of opgeblazen sectoren van de pakkingen, en vormt een beschermlaag die harder is dan het oppervlak van de originele pakking. Door integratie van hoogwaardige vezels ontstaat een materiaal met de hardheid van betonstaal dat een daadwerkelijk permanente nieuwe laag vormt.

Gebruiksaanwijzing
Let op: Voor dat u de Koppakking & Koelsysteem afdichting gebruikt dient u eerst het koelsysteem goed schoon te maken met  Radiateur Reiniger. Zo krijgt u het maximale effect van het product.

1. Laat de motor afkoelen.
2. De fles goed schudden. Voeg de TORALIN KOPPAKKING & KOELSYSTEEM AFDICHTING  rechtstreeks in de radiateur.
3. Vul het systeem verder af met koelvloeistof en breng de radiateurdop weer aan. Als direct toegang tot radiateur niet beschikbaar is, voeg dan het product via het expansievat toe.
4. Zet de kachel en de ventilator op de hoogste stand.
5. Start de motor en laat de motor draaien tot de thermostaat wordt ingeschakeld of de normale bedrijfstemperatuur wordt bereikt.
6. Zet de motor daarna uit, en laat deze afkoelen. (Ongeveer 30 min)
7. Vul het koelsysteem, indien nodig, af met koelvloeistof. Plaats daarna de radiateurdop weer terug.
8. Start de motor en laat de motor gedurende 15 minuten stationair draaien met een toerental van ca. 1.200 RPM.
9. Zet de motor uit en laat deze volledig afkoelen! (Ongeveer 6 uur)
10. Laat de TORALIN KOPPAKKING & KOELSYSTEEM AFDICHTING in het koelsysteem voor preventieve bescherming. Gebruik de auto als normaal.
Het product kan worden gebruikt in combinatie met alle typen antivries, inclusief de conventionele groene of blauwe (op siliconenbasis) en rood/oranje of gele (OAT/HOAT) koelvloeistof.


Toepassinggebied:
Geschikt voor alle typen benzine- en dieselmotoren.

Aanvullende informatie
Inhoud 500 ml
Dosering Gebruik een volledige dosering (1 fles) bij koelsystemen met een inhoud t/m 10 liter.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TORALIN Koppakking & Koelsysteem Afdichting
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.