TORALIN Roetfilter Reiniger

€ 22,80
Op voorraad
Art.Nr.
92016

Deze roetfilter reiniger maakt onderdeel uit van de TORALIN Roetfilter Reiniger Set (art. 92015) en wordt gebruikt voor een extra behandeling bij extreme vervuiling van het roetfilter. 

toralin info Roetfilter reinigen 

Deze roetfilter reiniger maakt onderdeel uit van de TORALIN Roetfilter Reiniger Set (art. 92015) en wordt gebruikt voor een extra behandeling bij extreme vervuiling van het roetfilter. Let op: Voor een complete reiniging van het roetfilter heeft u altijd minimaal TORALIN Roetfilter Reiniger Set (art. 92015) nodig. Soms echter bij extreme vervuiling is een extra reiniger noodzakelijk, in dit geval kunt ook los roetfilter reiniger ( art.nr 92016) bijbestellen.

Het komt wel eens voor dat een reiniging een eerste keer niet, of niet volledig lukt. Dit heeft meestal te maken met extreme vervuiling en/of de behandeling niet helemaal goed uitgevoerd.

U constateert of het filter extreem is vervuild als u de auto op 3000/4000 toeren laat draaien na de eerste toevoeging van de reiniger. Als de auto dan niet behoorlijk rookt adviseren wij u om direct nog een reiniger toe te voegen en deze minimaal 30 minuten te laten inwerken. Dan draait u weer op 3000/4000 toeren en zal de auto wel gaan roken.
Hierna gaat u dan verder met de spoeling en adviseren wij u om als u de auto op 2000 toeren laat draaien, elke minuut even 2 maal het gaspedaal helemaal in te trappen. Als alle spoeling in het roetfilter is dan trapt u het gaspedaal nog eens 15 seconden volledig in.

Aanvullende informatie
Inhoud 500 ml
Dosering Een extra behandeling bij extreme vervuiling van het roetfilter.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TORALIN Roetfilter Reiniger
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.