SealUp - dichtingsmiddel voor verbindingen in airco systeem (tube 50 ml.)

€ 16,95
Op voorraad
Art.Nr.
TR1157
SealUp - dichtingsmiddel voor verbindingen in airco systeem (tube 50 ml.)


SealUp is een kit voor verbindingen in airconditioners. Het vormt een chemisch resistente film rond de verbindingen. Het blijft flexibel, zet zich vast op inwendige oppervlakken en vult alle microholtes. SealUp is ideaal voor plastic en metaal dat wordt blootgesteld aan extreme trillingen. Het werkt bij temperaturen van -90 °C tot +200 °C en is zowel geschikt voor vacuüm omgevingen als voor ruimtes met een druk tot 500 bar / 7250 Psi.

Hoe werkt het?
U kunt SealUp gebruiken voor schroefdraad, flensverbindingen en pakkingen. Het hecht zich aan oppervlakken en vormt een goede, flexibele en duurzame afdichting. Het voorkomt lekken in pijpverbindingen, fittingen en bouten. Het is bestand tegen contact met verschillende chemische stoffen, zoals koelgassen, brandstofgassen, smeermiddelen, brandstoffen, oplosmiddelen en industriële gassen.

Voordelen
• Voorkomt lekken.
• Verbonden onderdelen kunnen nog steeds losgemaakt worden.
• Eenvoudig te verwijderen.

Gebruiksaanwijzing
 Voor Montage:
Voor het beste resultaat maakt u eerst alle externe en interne oppervlakken schoon met Thor Cleaner van Errecom. Goed laten drogen.
Smeer het schroefdraad van het mannelijke koppelstuk rondom (360 °)  in met het product, maar sla het eerste 3 schroefdraden over. Bij grotere koppelingen smeert u ook de vrouwelijke koppelstuk rondom in. Maak de koppelingen goed vast met het juiste gereedschap.
De koppeling zit direct vast en is dan bestand tegen gemiddelde druk. . Voor een optimaal resultaat en hoge druk wacht u 24 uur.

Losmaken:
U maakt de koppeling los met standaard handgereedschap.
 
Schoonmaken:
U kunt SealUp volledig verwijderen met Thor-Dichtingsmiddel Verwijderaar.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SealUp - dichtingsmiddel voor verbindingen in airco systeem (tube 50 ml.)
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.