XADO Revitalizant EX120 Diesel, Tube 9 ml

Waardering:
100 % of 100
€ 22,94
Op voorraad
Art.Nr.
XA10334

XADO Revitalizant EX120 voor dieselmotoren is ontworpen voor het herstel, reparatie en bescherming tegen slijtage van alle types van dieselmotoren, waaronder geforceerde en uitgerust met een turbocompressor.

   

Sterk geconcentreerde Revitalizant EX120 is ontworpen voor het herstel, reparatie en bescherming tegen slijtage van alle types van dieselmotoren, waaronder geforceerde en uitgerust met een turbocompressor. Het vormt een metaalkeramische laag  op de wrijvingsvlakken (de motoronderdelen herstellen hun originele geometrie). Hierdoor is het gerenoveerde mechanisme beter ten opzichte van het nieuwe mechanisme volgens de exploitatie karakteristieken en heeft een gegarandeerd 2-4 keer langere levensduur. 

  • Herstelt en beschermt tegen slijtage motoronderdelen die worden blootgesteld aan wrijving zoals: cilinderwanden, zuigerveren, lagers, assen, klepstoters.
  • Een merkbare vermindering van het brandstofverbruik (tot 30% - bij stationair loop).
  • Verhoogt de oliedruk in het systeem tot de nominale waarde.
  • Verhoogt en maakt gelijkmatige de compressie in de cilinders.
  • Verhoogt het motorvermogen, verbetert zijn acceleratie.
  • Vermindert geluid en vibratie tot en met 10 keer.
  • Verlengt de levensduur van de motor tot en met 2-4 keer.
  • Verbetert een koude start.
  • Verbetert het motor inwerken bij nieuwe auto’s.Gebruiksaanwijzing:
De behandeling van de motor wordt verricht in 3 stappen:
Stap 1 – Knijp de inhoud van de tube in de olievulopening van een voorverwarmde motor. Start de motor en laat hem 5-10 minuten stationair lopen.
Stap 2 - Herhaal stap 1 na 100 – 250 km rijden / 3 –5 uur varen.
Stap 3 -  Herhaal stap 1 na 100 – 250 km rijden / 3 –5 uur varen.

De behandeling is afgerond na 1500 km rijden/ 50 uur varen.

Dosering:

Omvang van het
oliesysteem
Aantal
tubes
Bewerkings
schema
3-1031+1+1
11-2062+2+2
21-3093+3+3


Opmerking:
Ververs de motorolie niet! Zorg ervoor dat u geen motorolie ververst totdat de behandeling afgerond is. Nieuwe motoren worden eenmalig met 2 tubes gelijktijdig behandeld.
Gereviseerde motoren  worden op de gebruikelijke wijze in drie stappen behandeld. XADO Revitalizant hersteld slijtage van elk werkend mechanisme, echter indien een mechanisme  zich in een zeer kritische toestand bevind (100% slijtage), is het noodzakelijk, de versleten onderdelen in alle gevallen te vervangen.

Xado Revitalizant is niet alleen geschikt voor dieselmotoren die al kortere of langere tijd in gebruik zijn en waar sprake is van ingezette slijtage. Juist bij nieuwe motoren kan door het gebruik van Revitalizant de levensduur van de onderdelen optimaal worden verlengd.
De reden daarvan is eenvoudig: Als u een nieuwe dieselmotor in gebruik neemt, worden alle wrijvingsvlakken direct aangeslepen. Veelal zijn de oppervlakken van bewegende delen gedurende de fabricage gehard. Als bij de eerste ingebruikname van uw dieselmotor Xado Revitalizant wordt toegevoegd, vormt zich direct een flinterdunne keramische laag. Dat biedt een hoogwaardige bescherming aan gloednieuwe onderdelen die op deze wijze langer hun oorspronkelijke hardheid behouden.
Niet alleen het brandstofgebruik wordt positief beïnvloed; doordat er sprake is van minder wrijvingsenergie wordt ook de uitstoot van schadelijke stoffen in het milieu sterk gereduceerd. U als watersportliefhebber weet als geen ander hoe belangrijk dat is.

Aanvullende informatie
Inhoud Tube 9 ml
Dosering Zie omschrijving
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:XADO Revitalizant EX120 Diesel, Tube 9 ml
Uw waardering
Copyright ©2023 TORALIN, Inc. All rights reserved.