TORALIN Koelsysteem & Motor Blok Stop Lek Extra

Waardering:
99 % of 100
€ 16,95
Op voorraad
Art.Nr.
50911

Dicht gaatjes en scheuren in het Koelsysteem en Motor Blok. Voeg het product toe in de radiateur om water lekkage te stoppen. Het is niet nodig om slangen los te maken of de radiateur af te tappen.

toralin info Lekkage, wees er snel bij.

TORALIN® Koelsysteem Stop Lek zorgt voor een permanente en betrouwbare verzegeling en voorkomt haarscheurtjes en lekkages in de radiator, de waterpomp, de cilinderkop en het motorblok. 

Gebruiksaanwijzing: Goed schudden voor gebruik. Voeg de inhoud van het blik toe aan het enigszins warme (maar NIET hete!) koelsysteem met uitgeschakelde motor. Het wordt aanbevolen om de inhoud rechtstreeks in de radiator toe te voegen. Als de radiateur een gesloten systeem is, kan de inhoud ook worden toegevoegd aan het koelvloeistofexpansievat. Sluit na het bijvullen het koelsysteem goed af, start de motor en laat deze 10 minuten draaien of rijd een klein stukje met de verwarming aan.

Let Op: Wees voorzichtig bij het openen van de radiator/het koelsysteem: er kan hete koelvloeistof of stoom uit het systeem ontsnappen.

Aanvullende informatie
Inhoud 250 ml
Dosering Een fles is voldoende voor koelsystemen met een inhoud tot 12 liter.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TORALIN Koelsysteem & Motor Blok Stop Lek Extra
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.