TORALIN Koelsysteem & Motor Blok Stop Lek Extra

Waardering:
99 % of 100
€ 16,95
Op voorraad
Art.Nr.
50911

Dicht gaatjes en scheuren in het Koelsysteem en Motor Blok. Voeg het product toe in de radiateur om water lekkage te stoppen. Het is niet nodig om slangen los te maken of de radiateur af te tappen.

toralin info Lekkage, wees er snel bij.

Voeg Koelsysteem/Motor Blok Stop Lek (Stop Leak) EXTRA in de radiateur van de auto om kleine lekkages in gescheurde motorblokken en cilinderkoppen snel te stoppen. Heel gemakkelijk in gebruik. Het is niet nodig om slangen los te maken, de radiateur af te tappen, of de thermostaat te verwijderen. Het product is hittebestendig en veroorzaakt geen verstoppingen, is niet schadelijk voor slangen, aluminium of andere metalen delen van het koelsysteem. Vermengt zich met alle soorten van antivries en koelvloeistoffen. Zorgt ervoor dat de koelvloeistof niet in de olie komt. Dicht lekkende watermantels, radiatoren en pakkingen. Geschikt voor gebruik in personen auto’s en lichte vrachtwagens.

Gebruiksaanwijzing
Zorg dat de motor helemaal is afgekoeld. Schud de fles goed door. Start de motor en laat deze stationair draaien. Voeg de inhoud van de fles, terwijl de motor stationair draait, toe aan de radiateur of in het expansievat. Schroef de radiateurdop weer vast, en laat de motor stationair draaien totdat de normale bedrijfstemperatuur is bereikt. Controleer de olie in het carter of dit zonder water is. Ververs indien noodzakelijk de olie. Als er nog steeds water komt bij de olie, is de lekkage te groot voor herstel en is een reparatie noodzakelijk.

Aanvullende informatie
Inhoud 250 ml
Dosering Een fles is voldoende voor koelsystemen met een inhoud tot 12 liter.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TORALIN Koelsysteem & Motor Blok Stop Lek Extra
Uw waardering

Copyright ©2021 TORALIN, Inc. All rights reserved.